Seçime saatler kala Türkoğlu’nda görkemli miting!

Türkoğlu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş, 31 Mart Yerel seçimlerine sayılı saatler kala düzenlediği mitingde seçmenlere seslendi.

Seçime saatler kala Türkoğlu’nda görkemli miting!

Seçime saatler kala Türkoğlu’nda görkemli miting!

Türkoğlu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş, 31 Mart Yerel seçimlerine sayılı saatler kala düzenlediği mitingde seçmenlere seslendi.

30 Mart 2019 Cumartesi 11:46

Türkoğlu'nda seçim bürosu önünde düzenlenen mitinge vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yağan yağmura aldırış etmeyen vatandaşlar başkan Okumuşun konuşmasını ilgiyle dinledi.

2014 yılından sonra ilçede köklü değişimlerin altına imza attıklarını aktaran Osman Okumuş, 31 Mart geçesi Cumhur ittifakının rekor düzeyde oy alacağını belirtti.

Görev sürecinde yapılan çalışmaları aktaran Okumuş şunları kaydetti:

“Son iki aydan beri bizleri yalnız bırakmadınız. Her gün bizimle beraberdiniz bugünü saymazsak bir gün kaldı. Cumhur ittifakının Pazar günü akşam rekorla Türkoğlu’ndaki sandıkları Ankara’ya göndereceğiz. Türkoğlu her zaman ak partinin yanında yer aldı diye mesaj göndereceğiz. 2014 yılında Türkoğlu ilçemize belediye başkanı olarak seçildikten sonra 5 yıl içerisinde ilçemize bir katrilyonun üzerinde yatırım yapıldı. Büyükşehir belediyemiz ve hükümet yatırımlarımız da ilçemiz kurulduktan sonraki aynı şartlarda olan ilçelere göre daha fazla yatırım aldı. Türkoğlu değişiyor, değerleniyor. Seçildikten sonra projelerimizi bir bir yapmaya başladık. İlk olarak Kılılı’daki kum ocağımızı faaliyete açtık. Günde bin 500 metrekare parke üreten fabrika kurduk. 2014 yılından önce Türkoğlu 1960 yılından beri aynı Türkoğlu deniyordu. 2014 yılından sonra bize destek veren Türkoğlu halkına şeref duyuyoruz. Seçimlerden sonra belediyemiz daha önce olduğu gibi her zaman kapısını vatandaşlara açık tutacak. Bizler sizlerin bu duruşunu hiçbir zaman unutmayacağız.

Türkoğlu Belediye Binamız vardı, imalı deresinin üzerindeydi. O dere o zamanlarda atıl durumdaydı. Kanalizasyon sularının aktığı, etrafında sinekten durulmayan, ilçemize yakışmayan bir belediye binasıydı. Yeni belediye binamızı yaptık ve hemen taşındık. Yanına ülkemizin kamu külliyelerinden biri olan birçok resmi, kurumun da olduğu bir konak oluşturduk. Çok yakında da oraya taşınacağız. Eski yerini de kent meydanımıza kazandıracağız. Kırsaldaki nüfusumuz 55 bin, merkezdeki nüfusumuz 20 bin. Köylerdeki vatandaşlarımızı Türkoğlu’na bağlamak için yollarımızı yaptık. Kırsaldan gelen vatandaşlarımız için her türlü çalışmayı yaptık. 2014 öncesine baktığını zaman bu yapıların hiç biri yoktu. Cadde üzerindeki binalar 6 kata çıktı. Daha önce bir iki tane müteahhit vardı. Şuanda 22 tane müteahhidimiz var. Artık memurlarımız ilçemizde yaşıyorlar. Türkoğlu göç veren değil, göç alan bir şehir oldu. Türkoğlu’nu çok seviyoruz. Bizim amacımız Türkoğlu’nu güzelleştirmek, büyük projeler kazandırmak. Bugün Kahramanmaraş’ımızın en güzel ilçelerinden biri haline getirdik. Türkoğlu Kahramanmaraş’ın en çok yatırım alan ilçesi oldu. 10 sene içerisinde Kahramanmaraş’ın nüfus itibari ile birinci ilçesi olacağız. Bizler her zaman gayretle ayakta durduk. Bizim aday gösterilmemizin arka planında siz değerli halkımız bar.

“PROJECİ TAŞHAN DİYECEKLER HERHALDE”

44 mahalle 2014 seçimleri ile beraber büyükşehir yasası ile ilçemize bağlandı. Bundan önceki 10 senede tuvalet büyüklüğünde bir bina yapılmadı. Altyapı projeleri çizmek ile geçmiş bir On sene. Bir belediye başkanı 10 sene proje yapar mı? Projeci Mustafa Taşhan diyecekler herhâlde. 10 sene sadece kanalizasyon ile ilgilenen bir başkanın övünecek bir tarafı yok. 10 yılda Beyoğlu’nda ben Türkiye’deki yapılmayan projeleri yaptım. Meydan projesi yüzde yüz bana aittir. Burası şu anda 25 bin metrekare, 5 yıllık süre içerisinde 50 bin metrekare olacak. Türkoğlu’nun çehresi değişti, 44 mahallerimizin çehresi değişti. Bizim amacımız Türkoğlu’nu Türkoğlu sevgisi ile büyütmektir. Yaptığımız hizmetler anlatmak ile bitmez. Bu millet hiçbir zaman kendine hizmet eden insanları yalnız bırakmadı. Cumhurbaşkanımızın izinde 31 Martta da yalnız bırakmayacağınızı biliyorum.  

Son Güncelleme: 30.03.2019 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326