Hayırlı olsun

Trabzon Valisi Yücel Yavuz ve eşi Şengül Yavuz 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimleri için oyunu kullandı. Eşi ile birlikte oy kullanacağı İstiklal İlkokulu'na gelen Vali Yavuz oyunu kullandıktan sonra, "Ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olması dilek ve temennisiyle oyumuzu kullandık" dedi.

Büyükliman Yöresi’nde Belediye Başkanları ve İlçe Başkanları çeşitli okul ve kurumlarda oylarını kullandılar.
 
Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta Vakfıkebir Kemaliye Adnan Demirtürk İlkokulu’nda, Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu Beşikdüzü İmam Hatip Lisesi’nde, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız Şalpazarı İmam Hatip Lisesi’nde, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz Çarşıbaşı Sağlık Meslek Lisesi’nde, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu Vakfıkebir Halk Eğitim Merkezi’nde, AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci Beşikdüzü Kutluca Sağlık Ocağı’nda oylarını kullandılar.
 
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta oyunu Erdogdu Mahallesi'nde bulunan Erdoğdu Bey Ortaokulunda 2327 nolu sandıkta kullandı.

‘Sonuçlar hayır getirsin!’
 
Saadet Partisi Trabzon milletvekili adayı Cevat Kurt, oyunu Maçka ilçesi Esiroğlu Mahallesinde bulunan Mehmet Akyüz İlköğretim okulunda bulunan 1040 Nolu sandıkta kullandı. Vekil adayı Kurt, “24 Haziran seçimlerinin Trabzon’umuza, ülkemize ve bütün insanlık alemine hayırlar getirecek sonuçlar sağmasını diliyorum” dedi.



Genç, oyunu kullandı

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç 24 Haziren Genel Seçimleri’nde oyunu Yalıncak İlkokulu'nda kullandı. Oy verme işlemi için eşi Arzu Genç ile birlikte Yalıncak İlkokulu'na giden Başkan Genç’e vatandaşların sıcak ilgisi gözlerden kaçmadı.

Oy kullanmak için okula gelen vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan Genç vatandaşlara oylarının hayırlı olması temennisinde bulundu. Seçmen kağıdıyla birlikte oy verme işlemi için sandık başına giden Genç, gerekli prosedürleri tamamladıktan sonra 1296 numaralı sandıkta oy verme işlemini gerçekleştirdi. Türkiye’de siyasi istikrarın sürmesinden yana oyunu kullandığını ifade eden Başkan Genç, “ 24 Haziran Genel seçimlerinin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Vatandaşlık görevimizi yerine getirerek oyumuzu kullandık. Seçimlerin ülkemize, milletimize ve vatanımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Artık bundan sonra bütün siyasi partiler iktidarıyla, muhalefetiyle Türkiye'nin daha da güçlenmesi ve kalkınması için mücadele etmeli. Herkes sandıktan çıkan sonuçlara rıza göstermeli. Ülkemizin içinde bulunduğu sürecin zararsız bir şekilde atlatılması için birlik ve beraberliğimizi mutlak surette korumalıyız." dedi.  

Hamdiye Soylu Oyunu Trabzon'da Kullandı
 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu oyunu İstanbul Gaziosmanpaşa’da kullanırken, eşi Hemdiye Soylu ise oyunu Trabzon’da kullandı.
 
Saat 12.00 sıralarında Yalıncak Mahallesi’nde bulunan Yalıncak İlkokulu’na gelerek oyunu 1294 nolu sandıkta kullanan bayan Soylu, seçimin hayırlı olması dileğinde bulundu. Soylu “Vatanımıza, milletimize hayırlı olur inşallah. Düşüncelerimiz pozitif. Allah’ın izniyle başaracağız” dedi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu oyunu kullandı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu oyunu Sarıyer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kullandı. 

8 Nisan 2018’de yapılan genel kurulla Trabzonspor'un 17. başkanı olan Ahmet Ağaoğlu, oyunu Sarıyer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kullandı. 1038 numaralı sandık başına gelen Ahmet Ağaoğlu kimliğini verdikten sonra oy pusulaları ve zarfıyla kabine girerek oyunu kullandı.  

“Her seçim tarihidir”  Oy kullanma sonrası okul çıkışında seçimle ilgili konuşan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu her seçimin tarihi bir seçim olduğunu belirterek, “Her seçim tarihidir. Oyumuzu verdik, vatandaşlık görevimizi yaptık. Vatana, millete hayırlı olsun. Ülkemiz için hayırlı olsun. Bu vatandaşlık görevi herkesin yerine getirmesi gereken bir görev” dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu oyunu kullandı
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, oyunu Ortahisar ilçesinin Soğuksu Mahallesi’ndeki Hasan Ali Yücel İlkokulu’nda kullandı. Gümrükçüoğlu, “Sonuçlar hayırlı olsun, iyi ki demokrasi var” dedi.
 
Oy kullanma işleminin ardından basın mensuplarına açıklamalarada bulunan Gümrükçüoğlu, seçimlerin demokrasinin en güzel tezahürü oldupğunu söyledi. Yurt genelinde olduğu gibi Trabzon’da da insanların özgürce sandık başına gittiğini ifade eden Gümrükçüoğlu, “24 Haziran 2018 seçimlerinde, tüm ülkemizde ve Trabzon’umuzda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliğini seçimini gerçekleştirmekteyiz. Ülkemiz genelinde olduğu gibi Trabzon’umuzda da tam demokratik bir ortam içinde insanlarımız siyasi tercihlerini yapmaktalar. Demokrasinin en güzel tezahürü olan seçimlerin ülkemize, Trabzon’umuza, aziz milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyor; devletimizin, milletimizin, bayrak ve vatanımızın bu güzel demokratik tezahür ile birlikte çok daha ileriye, çok daha güzel günlere yürüyeceğine inanıyorum. Sonuçlar ‘hayırlı olsun’ diyorum. İyi ki demokrasi var” şeklinde konuştu.


İYİ Parti Birinci Sıra Milletvekili Adayı Hüseyin Örs ise, KTÜ Kanuni Kampüsü Kapalı Spor Salonu'nda oy kullandı. 


Ülkemize Milletimize Hayırlı Olsun
 
AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Adnan Günnar, Yomra Kaşüstü Çok Programlı Lise’nde bulunan sandıkta oyunu kullandı. Günnar, “Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyor, daha güçlü bir Türkiye için birlik ve beraberliğimizin devamı için vakit Türkiye vakti diyoruz” dedi.
 
Milli iradeye sandıkta!..
 
AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Av. Salih Cora Şalpaarı ilçesi Simenli İlköğretim Okulu’nda oyunu kullandı. Cora, “Ağasar'da 1030’nolu sandıkta oyumuz kullandık. Hemşehrilerimiz yoğun bir katılım ile milli iradeye, demokrasiye sahip çıkıyorlar. Seçimlerin şehrimize, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
 
Vakit Türkiye Vakti
 
AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Vehbi Koç oyunu memleketi Of ilçesinde kullandı. Of Dumlusu Köyü Fatih İlkokulunda oyunu kullanan Koç, “Vakit Türkiye vakti, dönmeyiz geri bu yoldan” diyerek mesaj verdi.
Editör: TE Bilisim