SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Seçim Bitti Ama Kankalık Devam Ediyor"

0
Güncellendi - 2019-08-04 03:36:55
A- A+ PAYLAŞ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA TELEFONLA BAĞLANDI..  AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Malatya'da sosyal medya üzerinden başlayan çay daveti kapsamında düzenlenen etkinlikte gençlerle bir araya geldi. Etkinliğe telefonla katılarak gençlere seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "2023'e çok farklı şekilde hazırlanacağız" dedi.

Yıldırım, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın kentteki gençleri Twitter üzerinden çaya davet etmesiyle başlayan ve Battalgazi Belediyesi Orduzu Galip Demirel Çınar Park Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen "Malatya Gençlik Buluşması" programına katıldı.

Çalık'ın sosyal medyada "Burası neresi?" notuyla Battalgazi Belediyesi Orduzu Galip Demirel Çınar Park Sosyal Tesisleri'nin fotoğrafını paylaşmasının ardından gelen doğru cevaplar üzerine çay davetleri yapıldı.

‘Her şey bir çay ile başladı’ sloganıyla kent dışında yaşayan diğer partili gençlerinde etkinliğe katılmak istemeleri üzerine organizasyon daha da büyürken, AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım da buluşmaya katılmak üzere Malatya’ya geldi.

AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Orduzu’daki Çınarpark’ta ‘Gençlerle Buluşma’ etkinliğine katıldı.

Binali Yıldırım, etkinlikte yer alan müzik programında seslendirilen 'Uzun ince bir yoldayım' adlı türküye eşlik etti.

Yıldırım, özel bir gün yaşadıklarını belirterek, yaptıkları buluşmanın yeni bir format olduğunu ifade etti.

Düzenlenen toplantının alışagelmiş AKP toplantılarından biri olmadığına dikkat çeken Yıldırım, etkinliğin sosyal medyanın gücünü gösterdiğini dile getirdi.

Yıldırım, sosyal medyanın dünyanın her yerindeki insanları bir araya getirdiğini belirterek, şunları ifade etti:

"Sosyal medya insanların geleceği. Birkaç gün içerisinde bir sosyal mesajla, 'tweet' ile başlayan bu hareket kısa sürede bu hale geldi. Genç milletvekillerimiz, memleketimizin her bölgesinden bu davete katılıyorum dedi. Bize de çağrı yaptılar. Malum biz bir seçim tecrübesi yaşadık. O zaman ben gençleri 'kankam' olarak ilan etmiştim. Seçim bitti ama kankalık devam ediyor. Evelallah kankalarımla her zaman her yerde buluşmak için hazır ve nazırım. Bugün buradayız, başka bir gün inşallah başka yerde olacağız ama hep beraber olacağız. Bir olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, birlikte Türkiye olacağız."

Konuşmanın ardından alanda bulunan gençlerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı araması için yaptıkları tezahürat sonrası Yıldırım, görüşmeyi gerçekleştirdi.

Telefondan alanda bulunanlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yasama dönemi olarak geride kaldı şimdi artık hedef 2023. 2023'e çok farklı şekilde hazırlanacağız. İnşallah bu akşam Binali bey, milletvekillerimiz sizlerle bir aradalar. Nasip olursa bayramdan sonraki bir zamanda sizleri ziyaret edip sizin heyecanınıza heyecan katmak istiyorum. Fakat durmadan çalışacağız. Özellikle genç kardeşlerimizle hemhal olacağız ve sizlerle beraber geleceğe yürüyeceğiz. Buna hazır mıyız? Sizler dik durdukça bizlerde bu yolda emin adımlarla ilerleyeceğiz. Sizleri İstanbul'dan en kalbi duygularımla selamlıyorum. Bu hafta sonu inşallah Bursa'da İstanbul-İzmir otoyolunun bir tarafında Binali bey bir tarafında şahsım olmak üzere bu otoyolun açılışını yapacağız. Bayram önce İstanbul-İzmir otoyolunu açmış olacağız. Bursa'da yine şehir hastanesi yaparak tüm Bursalı kardeşlerimizi de şehir hastanesine resmen kavuşturacağız. En yakın zamanda Malatya'da da o heyecanı yaşamak dileğiyle sizleri bu yaz akşamında en kalbi duygularımla selamlıyorum" dedi.

Yıldırım, etkinlikte gençler tarafından kendisine yöneltilen soruları da cevapladı.

AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’a, Malatya’daki program ve ziyaretlerinde AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Bülent Tüfenkci, AKP Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, AKP İzmir Milletvekili Alpay Özalan, AKP Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, AKP Yalova Milletvekili ve AKP Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş, AKP Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, AKP İstanbul Milletvekili Mücahit Arınç, AKP Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel, AKP Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, AKP Adıyaman Milletvekili Fatih Toprak, AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ da eşlik etti. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AKP Gençlik Kolları eski Başkanı İsmail Karaosmanoğlu, ilçe belediye başkanları, oyuncu Hasan Kaçan da etkinlikte yer aldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Bysalvadoe (4 yıl önce)
    Bugün sigaraya 3 tl zam yaptınız ve şunu asla unutmayın zamlarla ekonomi ayakta durmaz bunu nasıl kestiremiyonuz sklım el vermiyor neye elinizi atsanız patlıyor yazık bir milletin o keyfi vardı onuda batırdınız yazık tamam kötü birşey saglığa zararıda amenna adam bile bile içiyosa oda onun sorunu.Tabi evine barkını ihmal etmeyecek sonra keyfini sürecek..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayısı kentli (4 yıl önce)
    Bilmiyorum neden ama sn. Binali Yıldırım beyi bir başka seviyorum. Bana çok samimi geliyor. Baba adam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (4 yıl önce)
    Bırakın şu savur ayı yeter devleti de milletide bitirdiniz. Nefret oluştu artık hepimizde 2002 vizyonuna dönülmedikçe ve mevcut lar silinmedikçe artık çooook zor. Bu millet bıktı tükendi. Hergün daha çok eriyosunuz. Son iki seçim hariç hep AKP ye oy verdik ama artık şu mevcut şartlara ve eskilere asla oy ve destek yok. Reis neder neyapar yepyeni bir AKP ortaya çıkarır pahallılık ortadan kalkar haksızlıklar kalkar o zaman Eyvallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • seçmen (4 yıl önce)
    tarifeli uçakla neden gelmedi??
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    bıkmadınız milleti polyanna oyunlarınızla kandırmaya
    0
    0
    Yanıtla
  • battalgazi (4 yıl önce)
    kanka deyip milleti açlıkdan öldürdünüz herşey ateş pahası hayat çok pahalılaştı neredeyse açlıktan öleceğiz midemizimi küçülttürelim yani ameliyatla ne yapalım gardaş sizin tuzunuz kuru nede olsa bir saltanaklıkdır gidiyor lüks içerisinde bıktık artık bıktık sizden yeteerrrrrr
    0
    0
    Yanıtla
  • MORİS (4 yıl önce)
    2023 e nasıl hazırlandığınız ortada zam üstüne zam vergi üstüne vergi üstelik buda yetmezmiş gibi satın ülkenin en değerli yerlerini madenlerini bu halk bir daha inanmaz bu palavralara millet aç aç işsiz sizin bu lüks yaşantılarınızı konvoylarınızı ve saltanatınızı gördükçe halk sizin neyinize oy versin artık bitti artık bu son 2023 kırılma noktası olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (4 yıl önce)
    BU KADAR KORUMALAR ,DEVLET ERKANI ETRAFINDA PERVANE SEBEP ? BİNALİ BEYİN HANGİ SIFATINA BİNAYEN BUNLAR YAPILIYOR , BAKAN DEĞİL ,M.VEKİLİ FALAN DEĞİL BİR KURUM VEYA KURULUN BAŞKANI DA DEĞİL . DEVLET ARTIK BÖYLE Mİ YÖNETİLİYOR DEVLET DÜZENİ BU MUDUR ARTIK ? ? ? ? ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (4 yıl önce)
    Atanmış son başbakan hangi seçime girse kaybediyo.bunda bir bit yeniği var kokusu cikar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalılar (4 yıl önce)
    Kaz gelecek yerden tavuk esirgemezler
    0
    0
    Yanıtla
  • Cahit (4 yıl önce)
    Şu Binali bile peşinde bu kadar adamı topluyorsa ben neden yeterince ünlü değilim
    0
    0
    Yanıtla
  • Isimsiz (4 yıl önce)
    Ahmet çakır nerde hiç görünmüyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhteşem (4 yıl önce)
    Aman Allahım. Fotoğraflara bakar mısınız. Kayısı üreticisi Şire Pazarında 'bayram öncesi düşük fiyat' tiyatrosuyla soyulup kaysısı elinden üç beş kuruşa alınırken şunların keyfine bak... Borsa başkanımız mutlu. Öznur hanım mutlu. Binali bey de mutlu. Çiftçi ise Şire Pazarında kekleniyor. Kaysıcıyı kekleyen kekleyene. Tabansız fiyatlı kayısı tiyatrosu... Bir de Binali beye patik yaptırsaydınız bari...Mutlu çoğunluk... Mutluyuz, mutlusun, mutlular... dır..
    0
    0
    Yanıtla
  • taştepeli (4 yıl önce)
    ben sadece israfa acıyorum yüzlerce devletin arabası benzin yakıyor,,,,her evde 2 tane işsiz var. yazık günahtır. ,,binali beyi seviyoruz ama, .devletın yaptıgı israf değilmi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pırasa (4 yıl önce)
    Otel çıkışı trafiği 20 dk kapatacak kadar bir protokolde yokmuş aslında.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (4 yıl önce)
    Seçimden önce doğalgaz %10 ucuzlayacak demiştiniz.Ne oldu da %15 zam yaptınız.Bizim bildiğimiz söz ağızdan çıkar.
    0
    0
    Yanıtla