Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan, esnaf ziyaretleri kapsamında dün de Yazı Çarşı (Osmancık Caddesi), Fatih Caddesi ve civarını gezdi.
Milletvekili adayı Ceylan, beraberinde İl Başkan Yardımcısı Adnan Armağan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım ve bazı partililerle birlikte esnafı ziyaret ederek, hayırlı işler diledi.
Gün boyu esnaf ziyaretlerini sürdüren Ahmet Sami Ceylan, 1 Kasım seçimlerinde partisine destek istedi. Esnafla sohbet eden, onların sorunlarını, taleplerini dinleyen Ceylan, alışveriş yapan vatandaşlarla da selamlaştı.
Bir işyeri ziyaretinde ise Çorum Belediyespor Tribün Lideri Erdoğan Zembil, Ceylan'a Çorum Belediyespor'un atkısını hediye etti. Ahmet Ceylan, ziyaretlerini boynundaki atkı ile sürdürdü. 1 Kasım seçimlerinde esnafın desteğini isteyen Ceylan, terör belasından kurtulmak, yeniden huzura, istikrara, güven ortamına kavuşmak için ülkenin AKP’ye iktidarına ihtiyaç duyduğunu, 13 yıldır ülke için, Çorum için son derece güzel hizmetler üreten AKP’nin 1 Kasım'da tek başına ve güçlü bir şekilde iktidar olması gerektiğinin altını çizdi.

“MİLLETLE YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Ziyaretleri sırasında bir açıklama yapan AKP Çorum Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan, “AKP, Türkiye'nin partisi olmaya devam edecek. AKP’nin kuruluş tabelasını milletimiz çakmıştır. Bu yolda milletimizle birlikte yürüdük, yürümeye de devam edeceğiz. Milletimizin desteği ile bugünlere geldik. Bu desteğin artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum” dedi.
AKP’nin 13 yıllık iktidarı boyunca ülkeye çok büyük hizmetler getirdiğini, büyük projeleri hayata geçirdiğini anlatan Ahmet Sami Ceylan, “Birileri konuşur, AKP yapar” ifadesini kullandı.

“BEYANNAME YOL HARİTAMIZ”
Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan seçim beyannamesi hakkında da kısa bir değerlendirme yapan Milletvekili Adayı Ceylan, “Seçim beyannamesi milletimizin isteklerini, beklentilerini karşılayacak niteliktedir. AKP’nin bundan sonra izleyeceği yol haritası çizilmiştir. AKP söz verdiğini bugüne kadar yapmıştır, bundan sonra da yapacaktır” şeklinde konuştu.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim