Sebze ve Meyveler Hale Girmeden Önce Dezenfekte Ediliyor

Sebze ve Meyveler Hale Girmeden Önce Dezenfekte Ediliyor

Yayın: 05.04.2020 15:27
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediyesi Korona virüsüne karşı mücadelesini artırarak sürdürüyor. Belediye ekipleri gece yarısından itibaren tüm Batı Karadeniz Bölgesine hizmet veren sebze ve meyve halini dezenfekte etmeye başladı.

Dünyayı etkisi altına alan Korona virüse karşı Türkiye’de ilk tedbir alan kurumlardan biri olan Karabük Belediyesi, mücadelesini her geçen gün daha da genişletiyor. Belediye ekipleri son olarak dün gece yarısından itibaren, Karabük’ün yanında tüm Batı Karadeniz Bölgesine hizmet veren ve alanında bölgenin en modern ve en büyük kompleksi olma özelliğini taşıyan Sebze ve Meyve Hali’nde dezenfekte çalışmalarına başladı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “ 2011 yılında hizmete aldığımız halimiz yalnızca şehrimize değil, Kastamonu, Bartın, Zonguldak ve Çankırı gibi çevre illerimize de hizmet veriyor. Virüse karşı aldığımız önlemlerde tükettiğimiz besin maddelerinin temizliği çok önemli. Bizde bu geceden itibaren şehrimizdeki hale giriş yapan tır ve kamyonların tamamını dezenfekte ediyor, esnafımıza da maske, eldiven ve dezenfektan dağıtıyoruz. Hemşehrilerimizden ricamız; pazarlardan ve marketlerden aldıkları sebze ve meyveleri tüketmeden önce iyice yıkamaları” dedi

Maske Dağıtımı Devam Ediyor

Öte yandan belediye ekipleri, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin iki gün önce sosyal medyadan yaptığı açıklamaların ardından dün sabahtan itibaren şehir genelinde maske dağıtmaya başlarken, dağıtım işlemleri bugünde sürdü. Ekipleri bugün ilk olarak; şehir genelindeki taksici, minibüsçü ve halk otobüsçü esnafına yıkanılıp tekrar kullanılabilen maskeler dağıtırken, dağıtım işlemleri daha sonra Cumapazarı’nda devam etti.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’ün eski müdürü Antalya İl Müdürlüğüne atandı

Yayın: 16.04.2024 12:48
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te görev yaptığı yaklaşık 5 yılda başarılı çalışmalarıyla gönüllere dokunan, iz bırakan Aile ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürü Galip Sökmen Malatya’da 2 yıl süren görevinden sonra Antalya’ya atandı.

Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden Malatya İl Müdürlüğüne atanan ve burada da başarılı çalışmalarıyla kısa sürede takdir kazanan Galip Sökmen Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atandı.

GALİP SÖKMEN KİMDİR?

1968 yılında Erzincan’ın Büyük Çakırman köyünde doğdu. İlk eğitimini köyünde,  Ortaokul ve lise eğitimini Erzincan İmam Hatip lisesinde 1987 yılında, lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde tamamladı. Memuriyete 1988 yılında Diyanet İşleri Başkanlığında başladı. Burada çeşitli idari görevlerde bulunduktan sonra 2012 yılında Erzincan Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne İl Müdür Yardımcısı olarak atandı.

İl Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekteyken 20.12.2016 tarihinde Karabük İl Müdürlüğüne atandı. Burada 5 yıl görev yaptıktan sonra  Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığında  özel kalem müdürlüğüne görevlendirildi. 15.02.2022 tarihinde Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne görevlendirildi. 23.04.2022 tarih ve 31818 sayılı Resmi Gazete de yayınlanan 22.04.2022 tarihli ve 2022/156 nolu atama kararına istinaden Malatya Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atandı. Son olarak 20.11.2023 tarihinde Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak görevlendirildi. Bu görevine devam ederken 02.03.2024 tarih ve 32477 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 01.02.2024 ve 2024/63 nolu Atama Kararı ile Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atandı. Galip Sökmen Evli ve iki kız çocuğu babasıdır.

Karabük Birlik Medya ailesi olarak İl Müdürü Galip Sökmen’e Antalya’daki yeni görevinde başarılar diliyoruz.