Haberler

Şebnem Schaefer'dan Özcan Deniz'in boşanmasına olay yorum: Alafranga evlendi, alaturka boşandı

Güncelleme:

Manken ve oyuncu Şebnem Schaefer, bir dönem sevgili oldukları iddia edilen Özcan Deniz'in boşanması hakkında konuştu. Schaefer, "Özcan alafranga evlendi, alaturka boşandı" dedi.

Manken Şebnem Schaefer,bir dönem aşk yaşadığı iddia edilen Özcan Deniz'le, "Şebnem bornozunu benim evde unuttu" sözleriyle başlayan gerginlikleri mahkemede bitmişti. Başarılı manken Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programında Deniz'le ilgili konuştu.

"BENCE BABA OLACAĞI İÇİN EVLENDİ"

Programda ilginç açıklamalar yapan Schaefer, "Ben Özcan'ın boşanmasına değil, evlenmesine şaşırmıştım" diyerek "Bence baba olacağı için evlendi. Özcan alafranga evlendi, alaturka boşandı." ifadelerine yer verdi.

Şebnem Schaefer'dan Özcan Deniz'in boşanmasına olay yorum: Alafranga evlendi, alaturka boşandı

"ÇARPIK İLİŞKİLERİ VAR"

2006 yılında Özcan Deniz'in "Şebnem bornozunu benim evde unuttu" sözleriyle kanlı bıçaklı olan ikiliden Schaefer, Deniz hakkında "Çarpık ilişkileri var" iddiasını ortaya atmıştı.

Şebnem Schaefer'dan Özcan Deniz'in boşanmasına olay yorum: Alafranga evlendi, alaturka boşandı

AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Özcan Deniz, bu iddia üzerine açıklama yapmış ve "Herkes benim cinselliğime takmış durumda. Benim öyle olmamı istiyorlar gibi bir hava var. Öyle değilim, daha önce de bunu çok kez söyledim. Benim üzerimden reyting yapılmak isteniyor, bu çok açık. Ben işimle gündeme gelen biriyim. Ortaya çıkıp sahte gündemler yaratmıyorum." ifadelerine yer vermişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şebnem Schaefer Özcan Deniz Kanal D Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (20)

HALKA SAYGILI ÖRNEK ÎNSAN OLUN:

KADINIYLA ERKEĞÎYLE MAGAZÎN DÜNYASI;BU MILLETÎN ÎLGÎSÎYLE ŞÖHRET, PARASIYLA ZENGÎN OLDUNUZ. ODA YETMEDÎ BOZDUNUZ BU TOPLUMUN ÇOCUKLARININ AHLÂKINI BE. PÎS VE GAYRÎ MEŞRU ÎLÎŞKÎLERDE UNUTTUĞUNUZ ÎÇ ÇAMAŞIRLARINIZDAN, DONUNUZDAN BORNOZDAN BÎZE NE YAHU.

72
4
yanıtYanıtla
:

HE YAHU. HE

yanıt0
yanıt2
Halil:

Karnim ac karnim.sebnem ozcan bilmemkim karnimi doyurmuyor.ülkenin daha onemli meseleri var.

57
9
yanıtYanıtla
fırat:

Bunlar sayesinde karnı doyan yüzlerce insan var , çok açsan git lokantalarda bulaşık yıka kalan yemekleri ye , biz çok yedik.

yanıt0
yanıt2
lüzum belirleyicisi:

lüzumsuz mahluklar

63
2
yanıtYanıtla
edepli:

bu adam Şebnem daha küçük bir kızken bornozu bende kaldı diye bir imada bulunmuştu. Şebnem’de ağır bir şekilde yanıtını vermişti. Özcan genç kızları hep kullandı. Şimdi de çocuk için evlenip ayrıldı. Haklı bence Şebnem.

53
4
yanıtYanıtla
güne suudiler söverek devam ediyorum:

böcek ilaciyla besleyecen bu mahluklari. . .

29
10
yanıtYanıtla
HAYVAN TERBÎYECÎSÎ:

Önce sen tadına bak. Sonrada bir psikologa git ve tedavi ol.

yanıt1
yanıt0
vay anasina:

hayvan terbiyecisi arkadaş.sen bir malsın agaçtaki çürük dalsın Bu da sana ustü kalsın

yanıt2
yanıt13
kral:

özcan para için tamponunu bile verir. para için açmadı mı tamponu.

29
5
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title