Şebeke Hattı İkinci Kez Patladı Gebze yeniden susuz kaldı!

Şebeke Hattı İkinci Kez Patladı Gebze yeniden susuz kaldı!

Dün gece geç saatlerde, içme suyu şebekesinde meydana gelen patlamadan dolayı Gebze, 25 gün arayla yeniden susuz kaldı...

 İnönü mahallesi İbrahim Ağa Caddesi üzerinde ana yolda meydana gelen patlama sonrası çevrede bulunan yollar ve Eşref Bitlis Parkı kısa süre içerisinde göle döndü. İşlerine gitmek için servis bekleyen vatandaşlar ve cadde üzerinde işyeri bulunan esnaflar korku dolu anlar yaşadı. Öte yandan sabah saatlerinde çalışmaların devam ettiği görüldü ve bu patlamanın; daha önce patlama olan yere yaklaşık 300 metre uzaklıkta olması akıllara soru işaretleri getirdi.

İsu'dan yapılan açıklamaya göre;
Gebze İlçesinde 1200 mm çapındaki ana isale hattı üzerinde arıza meydana gelmiştir. Arızanın tamir süresi 12 saat olarak öngörülmektedir. Akabinde bölgeye kademeli olarak su verilmeye başlanılacaktır. Ana isale hattı ve şebekenin dolması ile birlikte üst kotlardaki abonelerimize 24 saat içerisinde su ulaşabilecektir.
Söz konusu hattın yenilenmesi ve deplase edilmesi için proje çalışmaları tamamlanmış ve yatırım kararı alınmıştır. Proje, ihale aşamasında olup en kısa süre içerisinde yeni hattın imalatına başlanacaktır.
Meydana gelen arızadan dolayı yaşanan su kesintisine karşı abonelerimizin göstereceği anlayışdan dolayı teşekkür ederiz.
Su Kesintisinden Etkilenecek Bölgeler;
Gebze İlçesi; Adem Yavuz, Cumhuriyet, Mimar Sinan,Yavuz Selim, Ulus, ve Hürriyet Mahallesi üstü Kotları, Mevlana ve İstasyon Mahallelerinin bir kısmı, Hacı Halil, Yenikent, Gaziler, Mustafa Paşa, Köşklüçeşme, Osman Yılmaz, İnönü, Güzeller, Kirazpınar, Arapçeşme, Sultan Orhan, Tatlıkuyu, Barış, Muallimköy ve Tavşanlı Mahallelerinin tamamı, Çayırova İlçesi; İnönü ve Emek Mahallelerinin tamamı...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.