Haberler

Elazığ'da Kızlar Cadde Ortasında Saç Saça Baş Başa Kavga Etti

Güncelleme:

Elazığ'ın en işlek caddelerinden birinde dört kız, nedeni henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı kavga ederken bu anlar cep telefonu ile kaydedildi.

Dört kız, nedeni henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı cadde ortasında kavga etti. O anlar, kavgayı izleyen bir vatandaş tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi.

CEP TELEFONU İLE KAYDEDİLDİ

Elazığ merkez Gazi Caddesinde henüz bilinmeyen bir nedenle 4 kız cadde ortasında tartışarak kavga etmeye başladı. Kavga eden kızlardan biri, bir diğerinin saçını çekerek yerde sürüklerken, başka bir kız da yere düşen diğer kızla kavgasını sürdürdü. Kızların kavga anı ise, o anda orada bulunan vatandaşlardan biri tarafından cep telefonu ile saniye saniye kayıt altına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Elazığ 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (28)

melek:

kesin tuncelilerdir

8
8
yanıtYanıtla
odun adam:

akape ve cahape gençligi bunlar..oyları meral akşenere verelim,akape’ye *Tamam*diyelim

6
8
yanıtYanıtla
ali:

İzlerken ben utandım

9
0
yanıtYanıtla
yazık:

yazık bunlar nasıl anne olacak

8
0
yanıtYanıtla
Fako:

Benim icin kavga ediyorlardi.

4
4
yanıtYanıtla
ANKARAGÜÇLÜ:

DEVAM SAKIN HIZ KESMEYİN, HATTA GEREKİRSE, BIÇAK SİLAH NE VARSA KULLANIN,

7
1
yanıtYanıtla
Zafer:

Hep akp yüzünden oluyo bunlar dimi nerdesiniz

4
4
yanıtYanıtla
AHMET:

Al birini vur ötekine, sonra diyorlar niye aya çıkamıyoruz, biz daha insanımızı yetiştiremiyoruz aya nasıl çıkartalım, kavgayla her işi halledeceğimizi sanıyoruz, yazıkk

6
2
yanıtYanıtla
ANTI-AHMET:

yoruma bak. dersin ki bir tek türkiye''de oluyor bunlar. gir youtube bak yabancı ülkelerde de aynı kavgalar var ve her gün oluyor.

yanıt2
yanıt0
AL VER VER AL HEP AL HEP VER:

öyle beleş Ay''a çıkmak yok bizler KAVGA ede ede Ay''a çıkacağız ve oradaki Ay''da yaşayanları oradan aşağıya iteceğiz. , Direne direne kazanacağız. , Susma sustukça sıra sana gelecek. , Ay laiktir Laik kalacak Damlaya damlaya sakla zamanı senin, ki benden kara. ,

yanıt1
yanıt0
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title