ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Sebamed

Sebamed

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sebamed

Her insan kendi kişisel bakımlarına özen göstererek dışarıdan güzel ve bakımlı gözükmek ister.

Yakınlarımız ile ve çevremizle kurduğumuz ilişkilerde oldukça önemli rol oynayan kişisel bakımlar, hayatımızı da sağlıklı bir biçimde etkilemekte ve sağlıklı bir birey olarak da hayatımızı sürdürebilmemiz için olmazsa olmaz kurallardandır. Yaşamımız içerisinde artık yadsınamaz bir yere sahip olan bakımlar hem erkekler için hem de kadınlar için önemli bir yere sahiptir. Çünkü her insan aynada baktığında kendisini ya da dışarıda görenlerin kendilerini sağlıklı ve temiz görmelerini ister.

Temiz olmak ve görünmek sağlığın en başlıca temellerindendir. Bakımlı her kişi, kendi temizliğine dikkat göstermektedir. Bu nedenle de kişisel bakımlarımıza dikkat etmemiz gerekmektedir. Bu konuda cilt sağlığına oldukça önem veren kişilerin tercih ettiği bir marka olan Sebamed, ürünlerinde pH5.5 değerini her zaman için korumaktadır. Bu değeri ile ciltteki doğal koruyucu örtüyü desteleyerek bariyer fonksiyonunu korumaya yardımcı olmaktadır. Nem kaybı, tahriş, kuruma gibi zararlı çevresel etkilere karşı da cildi korumaktadır.

Neden Sebamed Ürünleri?

Sebamed; 1983 yılında kurulmuş olan köklü ve insan sağlığına, temizliğine önem veren bir kişisel bakım markası olarak ortaya çıkmaktadır. İlk olarak deri hastalıkları bulunan kişilerin yıkanma yasağına çözüm bulmak için odaklanmıştır ve ilk sabun ve alkali içermeyen temizleyici barı geliştirmişlerdir. Cildin ihtiyaçlarını her zaman için tanıyan onlara yönelik kaliteli içerikli formüller geliştirmektedirler. Yüksek içeriklere sahip olan bu formüller cilt tiplerinin ihtiyaçlarını düşünerek sebamed özel olarak geliştirilmektedir. Ürünlerinde her zaman için ph5.5 değerini koruyarak ürün geliştirmektedir.

Sebamed Ürünleri

Öncelik ile sebamed farklı cilt tiplerine sahip kişilerin sağlıklı temizliğine uygun olan sabun ve alkali içermeyen temizleyici ürün grubunu kişilere sunmaktadır. İçerdikleri ürünler ve vitaminler ile her zaman cildin sağlığını ve temizliğini önemsemektedir. Sebamed; yüz vücut ürünleri, zeytinyağlı temizleme kompaktı, duş jeli, kepeğe karşı etkili şampuan, el tırnak balsamı, saç dökülmesine karşı şampuan, bebek şampuanı, nemlendirici ve güneş kremi gibi pek çok ürün grubuna sahiptir. Bu ürünlere ulaşabilmek için https://www.recete.com/sebamed/ sitesine göz atabilir ve alışveriş yapabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Samsung Telefon Fiyatları
Sonraki Haber TYF 100.Yıl Atatürk Kupası Optimist Yarışları’nda ödüller sahiplerini buldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?