26 Nisan 2024 Cuma

SDÜ ÖĞRETİM ÜYESİ OĞUZTÜRK DÜNYA OTOMOTİV KONFERANSINA KATILDI

SDÜ ÖĞRETİM ÜYESİ OĞUZTÜRK DÜNYA OTOMOTİV KONFERANSINA KATILDI

Isparta

SÜLEYMAN Demirel Üniversitesi İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bekir Sami Oğuztürk, İstanbul'da düzenlenen  6. Dünya Otomotiv Konferansı'na katıldı.

Geçen 17 Ekim 2019 tarihinde 40 ülkeden 80 sunumcu, 800'e yakın katılımcı ile İstanbul'da düzenlenen 6. Dünya Otomotiv Konferansına Isparta'dan Prof. Dr. Bekir Sami Oğuztürk'de davetli olarak katıldı.

Konferansta Oğuztürk tarafından kaleme alınan Süleyman Demirel Üniversitesi'ne ve "Otomotiv Sanayinde Teknolojik Gelişme" isimli doktora tezinden geliştirilmiş kitaba vurgu yapıldı. Ayrıca kitap HP Pelzer Pimsa'nın fuar standında Prof. Dr. Bekir Sami Oğuztürk'ün imzasıyla çok sayıda iş ve siyaset dünyasından katılımcıya firma tarafından hediye edildi.

Japon Otomotiv Sektöründe AR-GE kurullarında da görev alan Uygar Eti,  Süleyman Demirel Üniversitesinden bir talep olması durumunda her türlü çalışmaya hazır olduğunu belirtti Prof. Dr. Bekir Sami Oğuztürk böyle bir konferansta bulunmaktan kendisi ve SDÜ adına gurur duyduğunu ifade etti.

Prof. Dr. Oğuztürk, HP Pelzer Pimsa Türkiye Temsilcisi ve Genel Müdürü Uygar Eti tarafından 4 Ekim 2019 tarihinde Isparta'da ziyaret edilerek, yapmış olduğu akademik çalışmalardan dolayı konferansa davet edilmişti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ferhat Göçer

23 Ekim 2019 Çarşamba 18:50

Öncelikle Cevat beye hitaben bir şeyler söylemek isterim; isminin anlamı yakışacak kadar "İyi, güzel, olgun, kusursuz" olması dileğimle. Ayrıca Cevat beyin değerlendirmelerine yönelik Pir Sultan Abdal şu deyişi ile cevap vermek şart diye düşünüyorum "Cahiller, kâmile sen bilmen deyip, anın için kaybettiler irfanı." Habere gelince, 40 ülkenin katıldığı 80 sunumcunun olduğu uluslararası devlerin içerisinde SDÜ ve Isparta'nın temsil edilmesinden Ben gurur duydum SDÜ'lü olarak.

öğrenci

23 Ekim 2019 Çarşamba 11:00

Hoca ders aldığım değerli hocalardandır.dersi çok güzel anlatan, hitap yeteneği olan, mük****l şiirleri olan, başka konularda da kitaplar yazsa satış rekorları kıracak bir hoca olduğunu düşünüyorum.Tebrikler hocam...

öğrenci

23 Ekim 2019 Çarşamba 09:26

Bu hocadan ders aldım çok derin bir hocadır.Bu Hoca Başka Dalda da kitaplar yazsa satış rekorları kırar.şiirleri olan, çok güzel motivasyon konuşmaları yapan hitabı güçlü bir hocadır.TEBRİK EDİYORUM.

Sacit erenler

23 Ekim 2019 Çarşamba 04:15

Cehalete hayret etmemek elde değil. Adam otomotiv sanayii üzerine kalkınma örneklerini inceleyerek kitap yazmış ve bu adam iktisat profesörü, fakat arabasını sanayiye ****ürmüş basit bir arıza için ve bu yüzden kitap yazması hayret edilecek durummuş. Cehalet güzel şey cidden, hiçbir şey bilmiyorsun ama her konuda fikrin var. Bizim ülkemizde ihtisas sahibi insanlar dışında herkes her konuya vakıf.

Cefakar

22 Ekim 2019 Salı 22:42

Tebrik ederiz.

Cevat

22 Ekim 2019 Salı 20:42

Bu adamla sanayide karşılaşmıştım.Arabası bozulmuştu.Arabanın basit arızasından anlamayan adam kitap yazmış hayret...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR