Süleyman Demirel Üniversitesi 68 sözleşmeli personel alıyor | SDÜ 68 sözleşmeli personel alımı başvuru şartları

Süleyman Demirel Üniversitesi 68 sözleşmeli personel alıyor | SDÜ 68 sözleşmeli personel alımı başvuru şartları

Hemşire, sağlık teknikeri, laborant, röntgen teknisyeni, diğer sağlık personeli, biyolog, psikolog ve eczacı bölümleri olmak üzere Süleyman Demirel Üniversitesi 68 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Yapılan duyurunun ardından SDÜ 68 sözleşmeli personel alımı başvuru şartları da belli oldu.

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’nci maddesinde belirlenen şartların arandığı 68 sözleşmeli personel alımı için Süleyman Demirel Üniversitesi, başvuru şartlarını paylaştı. Peki Süleyman Demirel Üniversitesi’ne iş başvurusu nereye nasıl yapılır? İşte detaylar…

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 68 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALACAK

Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve Üniversite Hastanesi Başmüdürlüğünde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek ve giderleri Özel Bütçeden karşılanmak üzere, 28 Haziran 1978 tarih ve 16 bin 330 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan ‘Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’ın Ek 2’nci maddesinin (b) fıkrasına göre, 2018 yılı KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak üzere toplam 68 adet sözleşmeli personel alacak.

ÜNİVERSİTE HASTANESİ BAŞMÜDÜRLÜĞÜ
İlan
No
Unvanı Adet KPSS
Puan Türü
Nitelikler
24 Hemşire 21 KPSSP3 Hemşirelik veya Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri Lisans Bölümü mezunu olmak.
25 Hemşire 26 KPSSP94 Ortaöğretim Kurumlarının Hemşirelik Dalı mezunu olmak. 
26 Sağlık
Teknikeri
1 KPSSP93 Anestezi veya Anestezi Teknikerliği Önlisans Programı mezunu olmak.
27 Sağlık
Teknikeri
3 KPSSP93 Acil Yardım Teknikerliği veya İlk ve Acil Yardım Önlisans Programı mezunu olmak.
28 Sağlık
Teknikeri
1 KPSSP93 Eczane Teknikerliği veya Eczane Hizmetleri Önlisans mezunu olmak.
29 Sağlık Teknikeri 1 KPSSP93 Radyoterapi Önlisans Programı mezunu olmak.
30 Laborant 4 KPSSP93 Sağlık Laboratuvarı veya Tıbbi Laboratuvar veya Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Önlisans Programı mezunu olmak.
31 Röntgen
Teknisyeni
2 KPSSP93 Radyoloji veya Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Önlisans Programı mezunu olmak.
32 Diğer Sağlık
Personeli
3 KPSSP93 Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Önlisans Programı mezunu olmak.
33 Biyolog 1 KPSSP3 Tıbbi Biyolojik Bilimler veya Biyoloji veya Moleküler Biyoloji veya Moleküler Biyoloji ve Genetik veya Biyoteknoloji ve Moleküler Biyoloji Lisans Bölümü mezunu olmak.
34 Psikolog 1 KPSSP3 Psikoloji Lisans Bölümü mezunu olmak.
35 Eczacı* 2 Sınav Şartı
Yok
Eczacılık Lisans Bölümü mezunu olmak.
DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI
36 Diğer Sağlık
Personeli
2 KPSSP93 Anestezi veya Anestezi Teknikerliği Önlisans Programı mezunu olmak.

Bu kadro Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’ın eki 1 sayılı cetvelde sınav koşulu aranmadan hizmete alınacak sözleşmeli personel unvanları arasında yer aldığından, eczacılar için KPSS koşulu aranmıyor ve başvuracakların sayısının kadro sayısından fazla olması durumunda adaylar lisans diploması puan üstünlüğü esas alınarak asil ve yedek aday belirlenecek (4’lük ve 5’lik not sisteminin yüzlük not sistemine çevrilmesinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından paylaşılan dönüşüm tablosu esas alınarak sıralama yapılacak. Diploma puanları eşit olduğu zaman da mezuniyet tarihi önce olan adaya öncelik verilecek. 

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

1-Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

2- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

3-Adayın başvurduğu unvan niteliğine göre 2018 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak

4- Yapılacak görev gereği mesai saatleri dışında ve hafta sonlarında çalışmaya herhangi bir engeli olmamak.

5- Başvuruda bulunacakların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesinin ‘Bu biçimde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi sebebiyle kurumları tarafından sözleşmelerinin feshedilmesi ya da sözleşme dönemi içinde Bakanlar Kurulu Kararı ile paylaşılan istisnalar dışında sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri durumunda, fesih tarihi itibarıyla bir sene geçmediği durumlarda kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemez.’ hükmü kapsamında başvuruda bulunamaz. Bu hükme aykırı hâl tespit edilenler atanmaya hak kazansalar bile atamaları yapılmaz (Sözleşme imzalama aşamasında alakalı belgenin ibrazı istenir)

BAŞVURU ŞARTLARI VE DİĞER DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

BAŞVURULAR NEREYE VE NASIL YAPILIR?

1- Müracaatlar, ilanın Resmî Gazete ’de yayımlandığı gün itibarıyla 15 inci günün sonu olan 23:59’a kadar Süleyman Demirel Üniversitesi https://ikbasvuru.sdu.edu.tr internet adresinden online başvuru yapılacaklar. Şahsi olarak ya da posta ile yapılan başvurular kabul edilmez. Adaylar ilk başta https://ikbasvuru.sdu.edu.tr internet sitesinde bulunan yer alan çevrimiçi (online) başvuru sistemine kayıt olmalarının ardından Sözleşmeli Personel Alımı İlanı için başvuru işlemlerini başlatacaktır. Müracaatta bulunanlar başvuruda bulunmak istediği ilan numarasını seçip ve istenen belgeleri (transkript, öğrenim belgesi ve istenen unvanlar için deneyim belgesi, sertifika, kullanım belgesi vb.) alakalı bölümlere yükleyip ‘Başvuru Yap’ ikonuna tıkladığında çevrimiçi (online) başvurularını tamamlamış sayılacaktır. Adaylar yalnızca bir ilan numarası ile başvuruda bulunacaktır.

2- Başvurular üzerinde güncelleme yapmak istenildiği zaman mevcut başvuru silinerek, ‘İşlemler-Başvuru Sürecindekiler’ menüsünden tekrardan başvuru yapabilecek olup, tüm sorumluluk adaylara aittir (Farklı mezuniyetle başvurma, yanlış/eksik belge yükleme, yanlış ilana başvurma ve benzeri).

3- Gerçeğe aykırı belge verenler veya beyanda bulunanlar ile ilgili yasal işlem başlatılır. Atamaları yapılmışsa atamaları iptal edilir. Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından kendilerine bir ücret ödenmişse de bu ücret yasal faizi ile beraber tazmin edilir.

C- BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI

1- Başvurunun ardından yazılı ya da sözlü sınav yapılmaz. 2018 KPSS (B) grubu sınavlarından (KPSSP93, KPSSP3, KPSSP94) puan sıralamasına (KPSS puanlarının eşit olması durumunda diploma mezuniyet notu yüksek olan aday sıralamada atanmaya hak kazanır.) göre atanma şansı elde edenler ile ilgili bilgiler (teslim edilme yeri ve diğer şartlar, istenecek belgeler ve teslim tarihi) başvuru zamanının bitimi tarihi itibarıyla 7 (yedi) iş gününün ardından https://ikbasvuru.sdu.edu.tr adresinden e-posta adresi ve şifre ile giriş yaparak öğrenilebilecek.

2- Paylaşılan 1. ve 2. ilandan kadro sayısının 1 katı yedek aday; diğer numaralı ilanlardan kadro sayısının 3 katı kadar yedek aday belirlenecek. Asil olarak atanma hakkı elde edenlerin başvuru yapmadığı, feragat ettiği ya da adayın şartları taşımadığının tespit edilmesi durumunda yerine paylaşılacak yedek adaylardan sırasıyla atama yapılacak.

3- İlanda yer almayan hükümler için genel mevzuat hükümleri uygulanır.
 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN