• resmi ilanlar

SAZAN BALIĞI AV SEZONU KAPANIŞINI LÖSEMİLİ MELEKLER YAPTI

19/03/2018 11:00

Sazan balığı avlanma yasağı 15 Haziran'da sona ermesi nedeniyle Lösemili Melekler Eğitim Derneği'nin Yaşanabilir Bir Gölköy Projesi üyeleri Sazan balığı avı sezonunu kapattılar. Etkinlikte 12 kg Sazan balığı yakalandı. Yakalanan Sazan balığı hatıra fotoğrafının çekilmesi ardından dernek üyesi çocuklar tarafından göle geri bırakıldı.

15 Mart- 15 Haziran tarihleri arasında, Sazan balığı av yasağı nedeni ile Lösemili Melekler Eğitim Derneği Kanser-Siz Yaşam Merkezi Projesi alanında faaliyet gösteren Yaşanabilir Bir Gölköy Projesi üyeleri güzel bir etkinlik ile Sazan balığı avı sezonunu kapattılar. Doğa ve Çevre Dostu Projeleri her zaman desteklediklerini belirten Lösemili Melekler Eğitim Derneği Genel Başkanı Elvan Coşkun, geçen yıl ASOF Amatör Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu’nu Gölköy de ağırladıklarını ve çok mutlu olduklarını dile getirdi.

 

Genel Başkanı Elvan Coşkun “ASOF Başkanı Serkan İnanç’ın desteği ile Bolu'da olta balıkçılarının Lösemili Melekler Eğitim Derneği çatısı altında faaliyet göstermeleri ve bu projenin başında da Bolulu 20 yıldır Gölköy’e gönül veren Serdar Öztekin’in bulunmasını istedik. Sağ olsunlar bizleri kırmadılar. İçinde bulunduğumuz Kanser-Siz Yaşam Merkezi Projesi’nin 1. Yılı etkinlikleri çerçevesinde Yaşanabilir Bir Gölköy Projesi’ni hayata geçirdik” dedi.

Kanser hastalarının onur konuğu olduğu Av Sezonu Kapanış etkinliğinde Lösemili Melekler Hakan Aydoğan ve Batuhan-Azra Aytar’a günün anısına birer olta hediye edildi. Çok uzun aradan sonra tedavisi yeniden devam eden Kemal Sezen de bu etkinliğin Onur konuğu olarak plaket takdimlerini gerçekleştirdi. Göle son kez olta atılan etkinlikte Dernek üyesi Ercan Nazlı 12 kg Sazan balığı yakaladı. Yakalanan Sazan balığı hatıra fotoğrafının çekilmesi ardından dernek üyesi çocuklar tarafından göle geri bırakıldı. Afrin Şehitlerimiz için yapılan dualarla son bulan etkinlikte, hasta, hasta yakınları ve engelli üyeler moral buldu. Etkinlik ve proje hakkında bilgi veren Yaşanabilir Bir Gölköy Proje temsilcisi ve dernek üyesi Serdar Öztekin yaptıkları etkinliğin bir moral etkinliği olduğu bununla birlikte Gölköy için her zaman faaliyetler yapacaklarını, Bolu halkını da beklediklerini bildirdi. Sazan balığı avlanma yasağı 15 Haziran'da sona erecek.

İlk yorum yapan siz olun!
 1250 karakter yazabilirsiniz

Tabaklar Mah. Cumhuriyet Cad. İnci İş Merkezi No: 32 / 32 Bolu   Tel:   Faks: