Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı antrenör adalet peşinde!

Geride kaldığımız sezon Amatör Süper Lig A Grubu’nda oynanan Diliskelesispor ile Gebze Tayfunspor arasındaki müsabakanın ardından yaşananlar gündeme gelmeye devam ediyor

Darıcalı antrenör adalet peşinde!
08 Temmuz 2020 - 15:50

2 Aralık 2019 tarihinde oynanan ve konuk takım Gebze Tayfunspor’u 2-1 kazandığı maçın ardından yaşananların yankıları devam ediyor. Diliskelesispor teknik direktörü Bedrettin Şimşek sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımın ardından disiplin kuruluna sevk edilmişti. Kurul, Şimşek’e sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamanın ardından 15 gün hak mahrumiyeti cezası vermişti. Şimşek, yazdığı yazıda hakaret yada küfür olmadığı halde karara itiraz etmedi.

İFADEYE ÇAĞRILDI

Diliskelesi teknik direktörü Bedrettin Şimşek,  6 Haziran tarihinde karakoldan ifade için çağrıldı. Şimşek burada maçın orta hakemi Serdar Demirkaya’nın kendisinden şikayetçi olduğunu ve hukuki süreci başlatmak için girişimlere başladığını öğrendi. Şimşek, Demirkaya’nın yapmış olduğu şikayetin ardından adeta şok oldu. Diliskelesispor yönetimi de konuyla ilgili bir açıklama yaparak konuyla ilgili tavrını ortaya koymuş oldu.

“HİÇ BEKLEMİYORDUM”

Konuyla ilgili olarak görüşlerini aldığımız deneyimli teknik adam Şimşek, “Maçın içinde yada maçtan sonra en ufak bir şey yaşanmadı. Ben onun tavırlarından dolayı hesabımda bir yazı yazdım. İçinde ne hakaret, ne de bir küfür vardı. Olamazda. Tertip Kurulu’nun buna rağmen verdiği 15 gün cezaya itiraz bile etmedim. Ama karakola gidip hakkımda şikayetçiolunulması beni oldukça şaşırttı. Hiç beklemiyordum ve çok üzüldüm” dedi.

NELER YAZMIŞTI ?

Bedrettin Şimşek mevzu bahis olan paylaşımında, “Bak benim, egosu ve kibri karakterinin önüne geçmiş kardeşim. Böyle hakemlik olmaz, böyle hakemlik yapılmaz. Öncelikle insanlarla diyalog kurmayı ve iletişimini düzeltmelisin. Olur mu? İmkansız gibi ancak bu mesleği yapmak istiyorsan ki bence yapmamalısın, o zaman bu zaaflarını gidermelisin. Bir teknik direktöre, sen benim yanıma gelemezsin, Dİ-YE-MEZ-SİN !! Bir takımın emeğini bu kadar basit Yİ-YE-MEZ-SİN !! O 19 yaşında ki 2 çocuk hani sana dedi ya “bu gözyaşlarının sebebi sizsiniz” diye; işte o yaşların mutlaka manevi bir karşılığı olacaktır”

“SENİN KADAR KÖTÜSÜNÜ GÖRMEDİM”

“Beni bilen bilir, tüm samimiyetimle ve şerefim üzere söylüyorum ki, hayatım boyunca U-12 maçları dahil izlediğim en kötü hakemsin. Çünkü bu kötülük performans ile değil karakter ile açıklanabilir! Derya hocanın bu akşam senin kararlarına en az benim kadar üzüldüğünü ve utanç duyduğunu gördüm, yardımcılarına ve camiana bunları yaşatmaya hakkın yok. Lütfen iletişim ve insanlık dersleri al !Ve insanlığını hatırlayana kadar da kesinlikle hakemlik yapma kardeşim. Kocaeli’de senin kadar kötü bir hakemin varlığından haberdar değildim, üzüldüm, gerçekten çok üzüldüm !Ve son olarak; biz şampiyon olacağız kardeş; bu şampiyonluğu da sana adayacağız” yazmıştı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum