Kamu Personelleri

Sayın Bakanım, Bugün Günlerden GTHB Olsun!

Milli İstihdam Seferberliği kapsamında Karayolları Genel Müdürlüğü de ilana çıktı. Beklenti içinde olunan kurumların başında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı gelmektedir.

Referanduma sayılı günler kala Sayın Bakanımız Faruk ÇELİK’ten atama sayıları ve tarihi beklenmektedir.  

Tarım Bakanımız Faruk ÇELİK, önceki günlerde Şanlıurfa’nın yerel kanallarında soruları cevapladı. Personel ihtiyacı noktasında eğitim ve sağlık alanına acil ihtiyaçlar olduğunu belirten Sayın Bakan, Maliye Bakanlığı’nın diğer kurumların da kadrolarıyla değerlendirme yaptığını söyledi ve önümüzdeki günlerde gerekli açıklamaların yapılacağını açıkladı.

Kamupersoneli.net Değerlendirmesi: Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı atamalarıyla ilgili 2000-2500 arası bir sayı telaffuz edilse de henüz resmen bu sayı açıklanmadı. Sayın Bakanımızın sosyal medya hesabı üzerinden atama sayılarını, atama için tercih tarihlerini ve atamaların unvan bazındaki dağılımını açıklaması faydalı olacaktır. Bugün günlerden GTHB olsun diyoruz Sayın Bakanım.

Atama bekleyen veteriner hekim ve mühendis adayları referandum öncesi iyi bir sayıda atama müjdesi beklemektedir. Siyasiler nasıl referandum için yoğun mesai harcıyorsa atama bekleyenler de kadro ve atama için yoğun bir mesai yaptılar. Atama müjdesinin artık somut olarak açıklanmasının zamanı gelmiştir diye düşünüyoruz.

KAMUPERSONELİ.NET – ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. InsAllah biran once atamalar olur. Beklemek kadar zor birsey yok.

  2. tapu kadastro genel müdürlüğünden hala ses yok! tapu kadastro bölümü mezunları iş bekliyor. ne zaman yayınlanacak bu ilan?

  3. orman ve su işleri bakanlığımızdan da bekliyoruz istihdam seferberliğine katılmasını aylardır bekliyoruz orman mühendisleri olarak müjde istiyoruz artık…!

  4. orman mühendisleri de orman genel müdürlüğünden istihdam seferberliğine katılmasını ve en az 500 orman mühendisi alımı istiyoruz

  5. bugün günlerden tkgm ( tapu kadastro genel müdürlüğü ) olsun.tapu kadastro bölümü mezunları iş ilanını bekliyor.

  6. Bakanlık bünyesinde kurulmuş olan 43 tane şube müdürlüğümüz var ve Su Ürünleri Mühendisi olarak çalışan arkadaşlarımız mağdur olduklarını belirtmektedirler. Çıkacağımı umduğumuz ilanda en az 250 sayısını kendi adımıza görmeyi beklemekteyiz.

  7. Ziraat teknikeri bahçe tarımı bölümü mezunlarıda en az 300atama beklemekte

  8. 2500 alim yapacaktinz ne oldu bukadar insani bosuna umutlandirmaya ne hakiniz var

  9. Gençler 25 yaşına kadar üniversite bitirip mühendis oluyor, sonrada boş geziyorlar, ama ülkemizin ekonomisi çok iyi kağıt üstünde, yetkililer elini vicdanına koysunlar, sonra geç olur.

  10. Sayın Bakanım Duyun artık sesimizi …

  11. Kamu personeli oncelikle tum gthb ailesi adina size tesekkur ederiz umariz sesimize ses dilimize tercuman oldunuz bunca emeklerimiz bosuna gitmez de sayin tarim bakanimiz faruk celik duyar ve bize mujdeli haber verir beklentimiz yuksek en az 3500 alim yapmali cunku milli tarim politikasinda turkiyenin de beklentisi yuksek

  12. Bahce tarımı alımı olsun artk kac yasına geldık hala iş yok

  13. Önlisans mezunuyum 10 yıldır atama bekliyorum.

  14. Laborant ve Veteriner Sağlık Mezunları Olarak Bizlerde Atama Bekliyoruz Lütfen Sesimizi Duyunuz Sayın Bakanım

  15. gıda mühendisleri atama bekliyor sayın bakanım yıllarca çok mağdur olduk sizler bizi mağdur etmeyiniz gıda mühendisi hiç alınmadı ilçelerde hiç gıda mühendisi yok sizlerden atama bekliyoruz

  16. Sayin bakanım Ziraat mühendisleri atama bekliyor. Yıllarca emek veriyoruz sonuç alınan sayısı 1-2 tane. Artık alımlarda güzel rakamlar bekliyoruz. Nerdeyse tüm bakanlıklarda alımlar oldu ancak sizden hala ses yok. Artık en kısa zaman alım ilanı bekliyoruz.

  17. Sayın bakanım artık bir açıklama yapın.tüm gthb ailesi sizden alım haberleri bekliyor. ARTIK DUYUN SESİMİZİ…

  18. gıda tarım ve hayvancılık ülkesi olduğumuz iddia ediliyor ama gören yok.. imkan varken bunu kullanmamak çok üzücü doğrusu.

  19. sayın bakanım Allah rızası icin artık tarih ve sayı belirleyin lütfen beklemekten yorulduk bakanım ziraatçilar sahada calismak istiyor artik

  20. sayın bakanm lütfen bi aciklama yapin gercekten beklemekten cok yorulduk lutfen biraz empati yapin bizide anlarsiniz

  21. sayın bakanım Allah rızası için bi aciklama yapin lütfen biz ve ailelerimiz 4gözle sizden gelecek haberi bekliyoruz. sayin kamu personeli ailesi lutfen sesimiz olun sesimizi bakanimiza ulastirin simdideden tesekkurlerimi sunarim.