Büyük Torbalı

Sayı 4’e düşürelecek

İYİ Parti Torbalı İlçe Teşkilatı 7 kişilik belediye meclis üyesi listesini ile gönderdi. İl teşkilatı bu sayıyı 4’e düşürecek ve belirlenen isimler Millet İttifakının ortak adayı olan CHP’li İsmail Uygur’un listesinde yer alacak

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Sayı 4’e düşürelecek
179 Görüntüleme
19 Şubat 2019 - 9:53
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

24 Haziran seçimlerinde 12 bin oy alan ve 31 Mart seçimleri için  Torbalı’dan belediye başkan adayı çıkarmayarak  CHP adayı İsmail Uygur’u destekleme kararı alan İYİ Parti’nin belediye meclis üyesi listesi belli oldu. İttifak kapsamında Torbalı teşkilatına yapılan belediye meclis üyeliği adaylıklarını değerlendiren ilçe teşkilatı bir liste oluşturarak listeyi ile gönderdi. 7 kişilik liste İzmir İl Teşkilatı tarafından değerlendirilecek ve 4 isim Cumhuriyet Halk Partisi Adayı İsmail Uygur’un listesinde kendisine yer bulacak.

SAYI 4’E DÜŞÜRELECEK

Toplam 30 kişinin temsil ettiği belediye meclis üyesi için adaylar listelerini tamamladı. Belediye Başkan adaylarının listelerini en geç bugün Yüksek Seçim Kurulu’na teslim etmesi gerekiyor. Torbalı’dan listesini ilk tamamlayan ise İYİ Parti oldu. Millet İttifakı kapsamında aday çıkarmayan İYİ Parti’nin 7 kişilik listesi il teşkilatı süzgecinden geçtikten sonra bu sayı 4’e düşürülecek. 4 kişilik listede yer alacak isimlerin seçilecek sıradan yer alacağı öğrenilirken listede hangi 4 ismin yer alacağı ise bugün netleşecek.

“TORBALI SİYASETİNE HAYIRLI OLSUN”

İYİ Parti Torbalı Teşkilatı’nın hazırladığı 7 kişilik belediye meclis üyesi listesinde sırasıyla Ali İhsan Altunbaş, Mehmet Emin Ünver, Ahmet Künarlıoğlu, Yasin Erdeve, Cemali Durmaz, Seher Dinç ve Deniz Baran Çelik isimleri yer alıyor. İl Teşkilatı yapacağı değerlendirmeden sonra bu isimlerden 3’ünü eleyecek. Konuyla ilgili kısa bir değerlendirme de bulunan İYİ Parti Torbalı İlçe Sekreteri Ali Şefik Coşkun, “Listemiz Torbalı siyasetine hayırlı olsun. Torbalı seçimlerinden Millet İttifakının zaferle çıkacağından zerre şüphe duymuyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web