Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Saygılı Gündoğdu Mahallesi sakinlerini dinledi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Gündoğdu Mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Mahalledeki sorunları dinleyen Başkan Saygılı, çözümü için talimatlar verdi.

 

VATANDAŞLARLA SOHBET

Gündoğdu Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, sorunlarını dinledi. Mahalle sakinleri vatandaşlar Başkan Saygılı’ya Mahalledeki sorunları iletti. Gündoğdu Mahalle sakinleri Belediye çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Saygılı ve ekibine teşekkür etti. Mahalledeki sorunları dinleyen Başkan Saygılı, çözümü için talimatlar verdi. Başkan Saygılı, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren tüm mahallelerimiz için kollarımızı sıvadık. Allah’ın izniyle çıktığımız bu yolda gayretimiz ve şehrimizin her köşesinde çalışmalarımızı büyük küçük demeden sürdürüyoruz” diye konuştu.

 

SÜREKLİ İSTİŞARE HALİNDEYİZ

Başkan Saygılı “Kırıkkale Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalarda Kırıkkaleli hemşehrilerimiz ile  sürekli istişare içerisindeyiz. Mahallelerde ki sorunları yerinde tespit ediyor, mahallelerin ihtiyaçları doğrultusunda hızlı bir şekilde çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bu bilinçle hareket ederek bize gelen talepleri değerlendiriyor ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

HABER: MEHMET ERKOÇ

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x