İpekyolu Kalkınma Ajansı Gaziantep’te Savunma Sanayii’ni geliştirmek ve üretimini artırmak amacıyla Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu heyetiyle birlikte Savunma Sanayii Başkanlığı’nı ziyaret ederek bu alanda yapabilecek işbirliklerini görüştü.

Gaziantep Sanayi Odası, İpekyolu Kalkınma Ajansı ve emekli Generallerden oluşan heyet, Ankara temasları kapsamında Savunma Sanayii Başkanlığı'nı ziyaretlerinin ardından Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü’ne bağlı 5. Ana Bakım Fabrikasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

İpekyolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Burhan Akyılmaz ve GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğünde üretilen ürünler, arge ve tasarım çalışmaları ve ürün sertifikasyonları hakkında bilgi aldı.

“YAPILMASI GEREKENLERİ İSTİŞARE ETTİK”

Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan İpekyolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Burhan Akyılmaz, “Savunma Sanayi Başkanlığında Başkan Yardımcılarımız Sn.Harun Çelik ve Celal Sami Tüfekçi'yi Gaziantepli sanayicilerimizle ziyaret ederek şehrimizin savunma sanayii potansiyelinin en iyi şekilde değerlendirilmesi için yapılması gerekenleri istişare ettik” ifadelerini kullandı.

“İŞBİRLİĞİ SÜREÇLERİNİ DEĞERLENDİRİYORUZ”

Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi“Savunma sanayi hedeflerimiz doğrultusunda, Gaziantep Sanayi Odası, İpekyolu Kalkınma Ajansı ve Gaziantepli emekli Generallerimizden oluşan heyetle Ankara temaslarımıza Savunma Sanayii Başkanlığı'nı ziyaret ederek başladık. Görüşmelerimizde işbirliği süreçlerini değerlendiriyoruz” açıklamasında bulundu.

BÜLTEN