SA­VA­ŞI­MIZ DEVAM EDİYOR

MHP BELEDİYE BAŞ­KAN ADAYI PROF.​DR. BİLAL ÇOBAN, MHP TEŞKİLA­TIN­DA BU­LU­NAN BAZI KİŞİLERİN ADAY OL­MA­SIN­DAN DO­LA­YI RA­HAT­SIZ OL­DU­ĞU­NU, ANCAK GENEL MER­KEZ'İN BİR GA­ZE­TE HABERİ İLE ADAY­LI­ĞI­NIN AÇIK­LA­NA­RAK BU KİŞİLERE TOKAT AT­TI­ĞI­NI İDDİA ETTİ.

SA­VA­ŞI­MIZ DEVAM EDİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Be­le­di­ye Baş­kan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, geç­ti­ği­miz gün­ler­de zi­ya­ret et­ti­ği yurt­dı­şın­da­ki Ela­zığ­lı­la­ra ta­bi­ri ca­iz­se içini döktü. Parti teş­ki­la­tın­da bu­lu­nan bir ya­pı­nın ken­di­si­ni be­le­di­ye baş­kan adayı ola­rak gör­mek is­te­me­di­ği­ni bu amaç­la bir­çok isme tek­lif gö­tü­rül­dü­ğü­nü iddia eden Prof. Dr. Bilal Çoban, ancak tüm bu oyun­la­rı genel mer­ke­zin ken­di­si­ni bir ga­ze­te ha­be­riy­le aday ola­rak açık­la­ma­sıy­la bu ya­pı­ya tokat vu­rul­du­ğu­nu ifade etti.

 

“BU YA­PI­YA TOKAT”

MHP Ela­zığ Be­le­di­ye Baş­kan Adayı Prof.​Dr.​Bilal Çoban, yurt­dı­şın­da bu­lu­nan hem­şe­ri­le­ri­miz­le yap­tı­ğı özel top­lan­tı­da ken­di­si­nin aday­lık sü­re­ciy­le il­gi­li il­ginç de­ğer­len­dir­me­ler­de bu­lun­du. Ken­di­si ko­nu­şur­ken bir va­tan­da­şın video kaydı yap­tı­ğı gö­rün­tü­ler sos­yal med­ya­ya düştü. Ken­di­si­nin zorlu bir mü­ca­de­le ör­ne­ği ve­re­rek aday ol­du­ğu­nu be­lir­ten Prof.​Dr.Çoban bu du­ru­mu şu cüm­le­ler­le ifade etti:“Bu mü­ca­de­le fo­toğ­ra­fa ba­kın­ca çok hü­zün­lü de olu­yor ama biz son sa­ni­ye­si­ne kadar ya­şa­ya ya­şa­ya belli bir nok­ta­ya kadar gel­dik. En son Genel Mer­kez­den bir tokat at­tı­lar bu ya­pı­ya.”

 

“GA­ZE­TE­DEN ÖĞ­RENDİLER”

İddi­ala­rı­na devam eden Prof.​Dr. Çoban, “Diğer ta­raf­tan al­ter­na­tif üret­ti­ler. En son Genel Mer­kez dedi ki, bizim ada­yı­mız Bilal Çoban’dır. Yal­nız ga­ze­te ha­be­ri ile du­yur­du. Ga­ze­te­ler­den öğ­ren­di bizim teş­ki­lat­la­rı­mız.”

 

“MECLİS ÜYELİĞİNDE TAM BİR SAVAŞ HALİNDEYİZ”

Ken­di­si­nin aday­lı­ğı­nın açık­lan­ma­sı­nın ar­dın­dan teş­ki­lat­la­rın Genel mer­kez­den ye­di­ği to­kat­la biraz geri dur­ma­sı ge­re­kir­ken baş­kan­lık­ta kay­bet­ti­ği ka­le­yi mec­lis üye­le­rin­de ka­zan­mak için mü­ca­de­le edil­di­ği­ni iddia eden MHP Baş­kan Adayı Prof.​Dr.​Bilal Çoban:“Şimdi böyle olun­ca, nor­mal olan bir adım ke­na­ra çık­mak­ken bun­lar hayır biz be­le­di­ye mec­lis üyesi ola­ca­ğız de­me­ye baş­la­dı­lar. Biz be­le­di­ye mec­lis üyesi ola­ca­ğız demek tam bir savaş ha­lin­de­yiz. Onun için benim ta­ah­hüt ve­re­ce­ğim asla ol­ma­ya­cak. Çünkü so­nu­nu gö­rü­yo­rum. Sü­ley­man beyde gör­düm, Mü­ca­hit beyde de gör­düm. Bun­lar kötü in­san­lar de­ğil­ler­di ama yapı bozuk olun­ca siz de o ya­pı­nın bir par­ça­sı olmak zo­run­da­sı­nız. Onun için bu­ra­ya taviz ver­me­den devam edi­yo­rum. “

İSTİFALAR OLA­CAK MI? 

MHP Be­le­di­ye Baş­kan adayı Prof. Dr. Bilal Çoban’ın Av­ru­pa’da ger­çek­leş­tir­di­ği bu ko­nuş­ma­la­rın sos­yal medya he­sap­la­rın­da pay­la­şıl­ma­sı­nın ar­dın­dan MHP teş­ki­lat­la­rı hak­kın­da ifade et­ti­ği cüm­le­ler­den do­la­yı sı­kın­tı­la­rın ya­şan­dı­ğı ve bazı yö­ne­tim ku­ru­lu üye­le­ri­nin par­ti­den is­ti­fa ede­bi­le­ce­ği iddia edil­di.