SAVAŞ DUMAN İSTİFA ETTİ!

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2016 - 13:19, Güncelleme: 24.08.2016 - 13:19
 

SAVAŞ DUMAN İSTİFA ETTİ!

Savaş Duman 15 Ağustos 2014 tarihinden itibaren yürüttüğü Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevinden istifa etti. Günlerdir istifa edeceği konuşulan Savaş Duman, İstifa gerekçelerini yarın sabah saat 10.00 yapacağı basın toplantısında açıklayacak. Öte yandan Savaş Duman’ın İl Müdürlüğünde asaleten görevlendirilmediği gerekçesiyle istifa ettiği alınan duyumlar arasında.
Özellikle Kırkağaç izci kampının Manisa’ya kazandırılmasını sağlayan ve başarılı çalışmaları ile Manisa’da takdir gören Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman istifa etti. İstifa gerekçelerini henüz açıklamayan Duman; yarın sabah saat 10.00 yapacağı basın toplantısında tüm gerçekleri açıklayacağını bildirdi. Manisa’ya atanmadan önce Muğla Üniversitesine Akademisyen olarak görev yapan Duman’ın eski görevine geri dönmek istediği  edinilen bilgiler arasında. SAVAŞ DUMAN KİMDİR? 1975 yılında doğdu. İlköğretim, Ortaöğretim ve lise öğrenimini Konya’da tamamladı. 1995 yılında Niğde Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda başladığı lisans eğitimini 1999 yılında tamamladı. 1999 yılında Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda Araştırma Görevlisi oldu. 1999-2003 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Spor Yöneticiliği A.B.D Yüksek lisans eğitimi tamamladı. 2003-2008 yılları arasında Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Beden Eğitimi ve Spor A.B.D Doktora eğitimini tamamladı. 2011 yılında Muğla Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda Yrd. Doç. Dr. Olarak göreve başladı. Bu süre zarfında birçok Ulusal ve Uluslararası makaleler yazdı. 2012-2014 yılları arasında Muğla Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür yardımcılığı ve Spor Birliği başkanlığı yaptı. 2013-2014 yılları arasında Özel Sporcular Spor Federasyonu Muğla İl temsilciliği görevini yürüttü. 15 Ağustos 2014 tarihinden itibaren Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine getirilmişti. Evli ve üç kız çocuğu babasıdır.   
Savaş Duman 15 Ağustos 2014 tarihinden itibaren yürüttüğü Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevinden istifa etti. Günlerdir istifa edeceği konuşulan Savaş Duman, İstifa gerekçelerini yarın sabah saat 10.00 yapacağı basın toplantısında açıklayacak. Öte yandan Savaş Duman’ın İl Müdürlüğünde asaleten görevlendirilmediği gerekçesiyle istifa ettiği alınan duyumlar arasında.
Özellikle Kırkağaç izci kampının Manisa’ya kazandırılmasını sağlayan ve başarılı çalışmaları ile Manisa’da takdir gören Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman istifa etti. İstifa gerekçelerini henüz açıklamayan Duman; yarın sabah saat 10.00 yapacağı basın toplantısında tüm gerçekleri açıklayacağını bildirdi. Manisa’ya atanmadan önce Muğla Üniversitesine Akademisyen olarak görev yapan Duman’ın eski görevine geri dönmek istediği  edinilen bilgiler arasında.

SAVAŞ DUMAN KİMDİR?
1975 yılında doğdu. İlköğretim, Ortaöğretim ve lise öğrenimini Konya’da tamamladı. 1995 yılında Niğde Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda başladığı lisans eğitimini 1999 yılında tamamladı. 1999 yılında Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda Araştırma Görevlisi oldu. 1999-2003 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Spor Yöneticiliği A.B.D Yüksek lisans eğitimi tamamladı. 2003-2008 yılları arasında Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Beden Eğitimi ve Spor A.B.D Doktora eğitimini tamamladı. 2011 yılında Muğla Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda Yrd. Doç. Dr. Olarak göreve başladı. Bu süre zarfında birçok Ulusal ve Uluslararası makaleler yazdı. 2012-2014 yılları arasında Muğla Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür yardımcılığı ve Spor Birliği başkanlığı yaptı. 2013-2014 yılları arasında Özel Sporcular Spor Federasyonu Muğla İl temsilciliği görevini yürüttü. 15 Ağustos 2014 tarihinden itibaren Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine getirilmişti. Evli ve üç kız çocuğu babasıdır. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.