Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

“Sav, hizmet belediyeciliğine oy verecek'

“Sav, hizmet belediyeciliğine oy verecek'

SİYASET 29.03.2019 13:12:00 0
“Sav, hizmet belediyeciliğine oy verecek
Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Ak Parti Sav Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi; “Sav kararını vermiş, Ak Parti diyor. Sav bu seçimlerde yatırıma ve  hizmet belediyeciliğine oy verecek” dedi.
 
Ak Parti Sav Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi, seçim çalışmaları kapsamında Kasaba halkını ziyaretlerini sürdürüyor. Tekler ve Çayboyu Mahallelerinin yanı sıra kasaba merkezinde de vatandaşlarla buluşan İpekçi, büyük bir sevgi ve ilgiyle karşılandı. Bazı olumsuzluklardan dert yanan vatandaşlara 'hizmet' sözü veren Şakir İpekçi; “Yapacak bir şeyi olmayanlar mazeret üretir. Biz mazeret üretmeyecek, çaresizlik siyaseti yapmayacağız. Sav’a hizmet yağdıracağız” dedi.
İPEKÇİ; “HİZMET VE GÖNÜL
BELEDİYECİLİĞİ YAPACAĞIZ”
Sav’ın gerek ülke genelinde gerek Isparta bazında önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Ak Parti Sav Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi; “Kasabamıza hizmet etmek bizim en temel görevlerimizden birisi. Bazı yerler sadece orada yaşayanları ilgilendirir. Sav ise tüm Türkiye'yi ilgilendiriyor” dedi. Katılımcı belediyecilik anlayışı gereği tüm kasabayı ilgilendiren kararları Savlularla birlikte alacaklarını, sosyal belediyecilik anlayışı ile de ihmal edilen, ihtiyaç sahibi olan hemşehrilerinin her zaman yanlarında olacaklarını belirten İpekçi; “Bunların yanı sıra bizim için kültürel belediyecilik, çevre dostu belediyecilik ve hizmet belediyeciliği kriterleri var. Çevre dostu belediyecilik ilkemiz gereği bırakın çevreyi kirletmeyi kirleten tüm unsurları yok ederken kültürel belediyecilik ilkemiz gereği de Sav’ın sosyal hayatını canlandıracak, insanımıza tercih edebilecekleri sosyal aktiviteler sunacak, kasabamıza hizmet edeceğiz” dedi.
“SAVLUMU DERKEN
GURUR DUYACAKSINIZ”
Kasabayı adeta yatırıma boğacaklarını dile getiren Başkan Adayı İpekçi; “Hemşehrilerimiz ‘Ben Savluyum” derken gurur duymasını istiyoruz. Sav son derece mütevazi bir kasabadır. Biz de buna öyle davranacak, öyle hareket edeceğiz. Kasabamızın gelişmesi ve insanlarımızın huzuru öncelikli hedefimiz olacak” dedi. 
“HİZMET ÜRETEREK
SONUCA GİDECEĞİZ”
Kimseyi ötekileştirmeden, herkese eşit hizmet götürme derdiyle çalışacaklarını söyleyen İpekçi; “Tarafsız bir şekilde çalışacağımızın sözünü veriyoruz. Biz Sav’ı önemsiyoruz. Sizleri mahcup edecek herhangi bir davranışa girmeyecek aksine sizleri mutlu edecek hizmetleri yapmak için gece - gündüz çalışacağız. Hizmet üreteceğiz, sonuca gideceğiz. Kasabamızı Türkiye'nin en güzel beldesi haline getireceğiz. Allah'ın izni siz Sav halkımızın desteğiyle göreve gelip kasaba halkımıza en güzel hizmetleri getireceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler: verecek belediyeciliğine hizmet
Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °