SATIGÜL YALDIRAN KUAFÖR VE GÜZELLİK SALONU AÇILDI

SATIGÜL YALDIRAN KUAFÖR VE GÜZELLİK SALONU AÇILDI

Sungurlu’da Satıgül Yaldıran Kuaför ve Güzellik Salonu davetliler eşliğinde hizmete açıldı.

13 Mart 2020 - 11:01

Bayan kuaför ve güzellik salonu Sunguroğlu Mahallesi Zübeyde Hanım Sokakta ki adresinde yapılan görkemli açılış töreninin arından dualarla hizmete sunuldu.

Hizmete açılan ve çok sayıda davetlinin katıldığı kuaför ve güzellik salonu şıklığı ve dekoruyla dikkat çekerken davetliler tarafından çok beğenildi.

İş yerinin açılış kurdelesini 'hayırlı olsun' dilekleriyle, Belediye Başkan Yardımcısı Mükremin Dağaşan, AK Parti İlçe Başkanı Metin Özsarı, İl Genel Meclis Üyeleri Alaettin Tosunderoğlu, Mehmet Kaplan ve davetliler kesti.

Kuaför ve güzellik salonlarını yoğun talep üzerine açtıklarının altını çizen işletme sahibi Satıgül Yaldıran, hedeflerinin bayan kuaförlüğü sektörüne yeni bir boyut getirmek olduğunu söyledi.

Satıgül Yaldıran, “Hizmetlerimiz saç kesiminden, gelin saçı yapımına, manikürden pediküre, cilt bakımından makyaja kadar geniş bir yelpazeyi oluşturuyor. Tamamen bayanlara hitap eden salonumuzda haftanın 6 günü, randevulu sistemle hizmet üretilecek. Nişan, düğün ve özel günlerde hizmet alacak olan bayanlarımızın mutlaka daha önceden randevu almalarını rica ediyoruz. Bayanlarımızın kişisel bakımları içinde mükemmeli ayaklarına getirdik ve hizmette sınır yok.” dedi.

Yaldıran, “Bu güzel günümüzde bizi yalnız bırakmayan açılış davetimize katılan, güzel çiçekler gönderen, mesaj atarak ve arayarak bizi onure eden gururlandıran tüm dostlarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz. Desteklerini esirgemeyen yanımızda olan tüm Sungurlu halkına teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. 

Yapılan konuşmaların ardından davetlilere ikramda bulunuldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KAYMAKAM KÖKSAL KOLTUĞUNU ELİF ZÜMRA’YA DEVRETTİ
KAYMAKAM KÖKSAL KOLTUĞUNU ELİF ZÜMRA’YA DEVRETTİ
MUHSİN DERE KOLTUĞUNU MİNA REYHAN'A DEVRETTİ
MUHSİN DERE KOLTUĞUNU MİNA REYHAN'A DEVRETTİ