Haberler

    Şarkıcı Aydilge, yıllar önce yaşadığı tacizi ilk kez anlattı

    Güncelleme:

    Kendine has tarzı ve şarkılarıyla her daim adından söz ettiren 41 yaşındaki Aydilge, Hürriyet'e verdiği röportajda günümüzde yaşanan taciz olaylarından birine maruz kaldığını anlattı.

    "BENİMLE ÖPÜŞMEK İSTEDİ"

    "Sen hiç şiddete maruz kaldın mı?" sorusu üzerine yıllar önce yaşadığı kötü olaydan bahseden Aydilge, şunları anlattı: "Evet. Daha önce anlatmadım ama belki okuyan genç kızlara bir faydası olur diye anlatmak istiyorum. 16 yaşımdayken ailemle yazlığa gitmiştik. O sıralarda beni çok beğendiğini söyleyen bir çocukla sohbet etmeye başladım. İlk defa biriyle flört ettiğim için aşırı heyecanlanmıştım. Çocuk 18 yaşındaydı, akıllı, tatlı görünüyordu. Fakat bir gece sahilde otururken öpüşmek istedi, etrafta da kimse yoktu. Ben istemedim. İstemediğimi söyleyince bir daha zorladı."

    Şarkıcı Aydilge, yıllar önce yaşadığı tacizi ilk kez anlattı

    "SIRTIMA VURUP SAÇIMDAN ÇEKTİ"

    "Ayağa kalkmak istedim. Bileğimi tutup "Sana kelebek göstereceğim" dedi. O kadar safım ki gerçekten kelebek gösterecek sandım. Geri oturdum. Cebinden kelebek denen o bıçaklardan çıkarıp salladı "İşte bu benim kelebeğim" diye. Yaşadığım korkuyu anlatamam. Kolumu öyle sıkı tutuyordu ki çırpınarak kaçmaya çalıştım. Sırtıma vurdu. Kopartacak gibi saçımı çekti. Sonra iki kişi yaklaşmaya başladı, onları görünce kolumu bıraktı. Koşarak kaçtım."

    "KORKTUĞUM İÇİN KİMSEYE ANLATAMADIM"

    "İşin kötüsü o kadar korktum ki kimseye bir şey söyleyemedim. Annemler açık görüşlü olsa da kendi kendimi suçlayıp çocuğu şikayet edemedim. Tecavüze uğrayanların yanında, yaşadığım çok hafif. Çok şanslıyım ama olmayabilirdim de..."

    Şarkıcı Aydilge, yıllar önce yaşadığı tacizi ilk kez anlattı

    "İLK ÖPÜŞTÜĞÜMDE KUSACAK GİBİ OLDUM"

    "Bu durumun kendisini özel hayatında çok etkilediğini söyleyen şarkıcı, "Yıllarca erkek arkadaş edinmekten kaçındım. Hatta ilk öpüştüğümde kusacak gibi oldum. Kendimi iyileştirmem zaman aldı. Burada o çocuk kadar, o çocuğun bunu kendisine hak görmesini sağlayan sistemin de suçu var. Benim susmama neden olan da bu korkuydu. O yüzden kadınların susmaması, bedenlerine sahip çıkmaları, şiddeti hak etmediklerine ve eksik olmadıklarına inanmaları çok önemli" ifadelerini kullandı.

    Şarkıcı Aydilge, yıllar önce yaşadığı tacizi ilk kez anlattı

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Birol Namoğlu Zeki Müren Haberler

    500

    Yorumlar (10)

    .....:

    Şimdimi aklın başına geldide anlatıyorsun işiniz gücünüz şov reklam gündeme gelmek Bi şekilde biyerden bişey koparabilrmiyim derdindesiniz acınası Bi hayatınız var gerçekten

    17
    15
    yanıtYanıtla
    Asdas:

    Yav sen kendi hayatına bak, senin ki acınası değil yani en iyi hayat sana ait yani

    yanıt3
    yanıt9
    Medet:

    Onu flört etmeden önce düşünecektin bir kadın neden flört eder ki bu kadın üstüne para verseler öpmem belki kadın iftira arıyordur mazlum erkekte konuşması lazım

    5
    17
    yanıtYanıtla
    Korkut Korkay:

    Ne mazlumu ne erkeği yavrum flört etmiş kadın öpüsmek istememiş şiddet mi uygulamak gerekir ismi cismi belli olmayan birine iftira atmak sence mantıklı mı

    yanıt0
    yanıt0
    HAMZULLAH:

    Ahlaklı ve saliha bir gadın bunca vakit beklemez

    6
    10
    yanıtYanıtla
    deniz:

    şimdi beni kimse yanlış anlamasın lakin ben 20-25 senelik bir şeyi şuanda gündeme getirince sanki reklamı yapılmasını istediğini düşünüyorum yaşamamıştır demiyorum ama üzerinden geçmiş 20 sene kimseye faydası olmayan bir açıklama

    9
    5
    yanıtYanıtla
    Korkut Korkay:

    Sizin bu yorumunuzdan daha çok faydası olacağı kesin

    yanıt0
    yanıt0
    yaş gelmiş 41 e:

    şimdi itiraf ediyor bilmem ne dilge. . yürü git bacım ya. .

    5
    4
    yanıtYanıtla
    Zemzem:

    İşiniz gücünüz şov

    4
    4
    yanıtYanıtla
    Kimki bu:

    Herşeyin doğruydu dilgecim bi bu yanlıştı di mi

    4
    3
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title