Şaban Yıldırım ile yollarını ayırdıktan sonra yeni hoca arayışlarına başlayan ve eski Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu ile prensipte anlaşan Sarıyer, tecrübeli hocanın başka bir takımla sözleşme imzalamasının ardından yazılı bir açıklama yaparak Tekelioğlu’na sert tepki gösterdi.

Son yıllarda yaygınlaşan teknik direktör değişikliği modasına uyan Sarıyer’e prensip anlaşmasına vardığı Sadi Tekelioğlu’ndan beklenmeyen bir hareket geldi. Tekelioğlu, Sarıyer Spor Kulübü Başkanvekili Hakan Şengül'e mesaj atarak resmi sözleşmeyi imzalamayacağını bildirdi. Kulüpten yapılan açıklamada, tecrübeli hocanın kendisine sunulan teklifi kabul ettikten sonra bahaneler öne sürerek resmi sözleşmeyi imzalamadığı kaydedildi.

“BU DAVRANIŞINI KINIYORUZ”

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Sarıyer Spor Kulübü yönetimi, “16.12.2019 Pazartesi akşam saatlerinde görüşme yaptığımız Sadi Tekelioğlu ile prensipte anlaşmamıza ve 18.12.2019 tarihinde yönetimimiz ile yaptığı telefon görüşme neticesinde hiçbir sorun olmadığını bildirmesine rağmen Sadi Tekelioğlu bugün kulübümüzü arayarak yaşına ve kariyerine yakışmayan bir bahane uydurarak bizimle anlaşma yapamayacağını bildirdiği saatlerde başka bir takım ile sözleşme imzalamıştır. Etik olmayan bu davranışını kınıyoruz” ifadeleriyle Sadi Tekelioğlu’na sert tepki gösterdi.

SARIYER POSTA