Sarıyer’den Azerbaycan’a sağlık ordusu

Sarıyer’den Azerbaycan’a sağlık ordusu
Sarıyer’den kardeş ülke Azerbaycan’a 17 kişilik gönüllü sağlık ekibinin başında Sağlık İşleri Müdürü Dr. Ali İrfan Bilboğa görev alacak.

17 kişilik gönüllü sağlık ekibi Azerbaycan’a desteğe gidiyor

Sarıyer’den kardeş ülke Azerbaycan’a 17 kişilik gönüllü sağlık ekibi gidiyor. Ekibin başında ise Sarıyer Belediyesi’nin başarılı Sağlık İşleri Müdürü Dr. Ali İrfan Bilboğa görev alacak.

Azerbaycan’ın Ermenistan’ın işgali altında bulunan topraklarını kurtarma mücadelesi devam ederken, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in talimatıyla kardeş ülkeye 17 kişilik gönüllü sağlık ekibi gidiyor. Sarıyer Belediyesi’nin başarılı Sağlık İşleri Müdürü Dr. Ali İrfan Bilboğa’nın başında bulunacağı ekip, savaş bölgesinden getirilen yaralılara sağlık hizmeti verecek. Tamamen gönüllülerden oluşan ekipte; doktor, hemşire ve yardımcı sağlık elemanları bulunuyor.

irfan-bilboga-sariyer.jpg

Ekibin resmi işlemleri için Azerbaycan Başkonsolosluğu ile tüm görüşmelerin yapıldığını belirten, Sağlık İşleri Müdürü Dr. Ali İrfan Bilboğa, “Sarıyer Belediyesi adına gönüllü olarak Azerbaycan’a gidecek olmaktan dolayı mutluyuz. Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Genç’e bize bu fırsatı sunduğu için teşekkür ediyoruz. Her birimiz bölgeye kendi isteğimizle, gönüllü olarak gidiyoruz. Kardeş ülke Azerbaycan’ın yanında olmaktan gurur duyuyoruz. Savaşta yaralanan kardeşlerimize sağlık hizmeti vereceğiz” dedi.

Bu haber toplam 25291 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT