Sarıyer Posta Gazetesi olarak birçok kez gündeme getirdiğimiz çevre katliamına Bahçeköy Kemer Mahallesi'nde bir yenisi eklendi. Bazı bilinçsiz vatandaşların bulunduğu alanı çöplüğe çevirmesi 'Pes artık' dedirtiyor.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde yeni normalleşme süreci kapsamında birçok kısıtlama kalkmıştı. Güzel havayı fırsat bilen Sarıyerliler de soluğu sahil ve parklarda alıyor. Fakat yaşanan çevre kirliliği görenleri hayrete düşürüyor.

DUYARSIZLIĞIN BU KADARI 'PES' DEDİRTTİ

Daha önce Bahçeköy ve Kireçburnu başta olmak üzere birçok mahallede meydana gelen çevre katliamı Kemer Mahallesi'nde de yaşandı. Mahalledeki bir parkta yedikleri yiyeceklerin çöplerini yerlere atan bazı vatandaşlar çevre kirliliğine neden olurken, duyarlı mahalle sakinlerinin de büyük tepkisini topladı.

MUHTAR BAYRAM'DAN TEPKİ!

Konuyla ilgili açıklama yapan Bahçeköy Kemer Mahalle Muhtarı Fulya Bayram, "Kusura bakmayın çocuklarımızın oyun alanını bu şekilde kullanmaya kimsenin hakkı yok ayıptır, günahtır... Biraz duyarlı olalım lütfen" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

SARIYER POSTA GAZETESİ