Sarıyer Sivil Savunma’dan film gibi kurtarma

Sarıyer Sivil Savunma’dan film gibi kurtarma
Bahçeköy Ormanı'nda 12 metrelik kuyuya düşen bir kişi Sarıyer Belediyesi Sivil Savunma Ekibi tarafından 48 saat sonra kurtarıldı.

48 saat sonra bulundu

Olay, Sarıyer Bahçeköy Ormanı'nda meydana geldi. Perşembe günü akşam saatlerinde evinden ayrılarak ormana gittiği belirtilen 30 yaşındaki Ali Kılıç’tan haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. İhbar üzerine Kılınç'ın Bahçeköy Ormanı'nda kaybolmuş olabileceğini düşünülerek, Sarıyer Belediyesi Sivil Savunma Ekibi ve AFAD harekete geçti. Ormanda arama çalışmaları başlatıldı. AFAD ekibi ayrıldıktan sonra Sarıyer Belediyesi’nin ekipleri aramaya devam etti ve Ali Kılıç 12 metre derinliğinde boş bir çukura düşmüş halde bulundu. Seslenilerek bulunduğu öğrenilen Kılıç’ın kurtarılması için sağlık ekipleri de çağırıldı. Kontrollü bir şekilde çukurdan çıkartılan Kılıç, ambulansla Sarıyer Etfal Hamidiye Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Ayağında ufak zedelenmelerin olduğu ancak genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Ali Kılıç’ın kayıp haberinden itibaren Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç de Sivil Savunma ekiplerinden sürekli bilgi aldı.

res3.jpgres2.jpg

Bu haber toplam 15501 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT