Sarıyer Belediyesi'nin yeni dezenfekte sistemine Sarıyerlilerden tam not

Sarıyer Belediyesi'nin yeni dezenfekte sistemine Sarıyerlilerden tam not
Sokağa çıkma yasağının olduğu saatlerde Sarıyer Belediyesi ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Sarıyer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün geliştirdiği yeni sistemle Darüşşafaka Mahallesi’ndeki sokaklar dezenfekte edilirken, vatandaşlar balkonlardan alkışlarla teşekkür etti.

İlk kez Sarıyer Belediyesi’nde kullanılan sistemle bir yandan sokaklar yıkanırken, bir yandan da buharlı ilaçlı su ile havadan ilaçlama yapılıyor.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in yakından takip ettiği ilaçlama çalışmalarına, Başkan Yardımcısı Sevim Koç ve Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Polat da eşlik ediyor.

ilac5.jpg

Site sakinleri balkonlardan alkışlarla teşekkür

Darüşşafaka Mahalle Muhtarı Hüseyin Sarıuçak da mahallesi ve Sarıyer halkı adına Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile tüm ekibine teşekkür etti. Sarıuçak, koronavirüs ile mücadelede aylardır büyük emek veren Sarıyer Belediyesi çalışanları için; ‘Onların hakkı ödenmez. Onlar da sağlık çalışanlarımız gibi birer kahraman oldular’ diye konuşurken; "Mahallemizde Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün çalışmalarının yanı sıra; Veteriner İşleri Müdürlüğü çalışanları ortak kullanım alanlarında dezenfekte işlemleri yaptılar. Başkan Yardımcımız Nadir Günday ve Veteriner İşleri Müdürümüz Coşgun Uzaldı'ya mahallem adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

ilac2.jpg

Öte yandan belediye yetkilileri Sarıyer’de haftalardır sürdürülen yıkama ve dezenfekte çalışmalarının yeni sistemle birlikte çok daha hızlı bir şekilde sürdürüleceğini ifade etti.

ilac1.jpgilac3.jpgilac4.jpg

Bu haber toplam 19228 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT