Son Dakika Haberler

SARIYER BELEDİYESİ YAYINLARI İLE TÜYAP’TA DİKKAT ÇEKTİ

SARIYER BELEDİYESİ YAYINLARI İLE TÜYAP’TA DİKKAT ÇEKTİ
Okunma : 772 views Yorum Yap

Yüz binlerce kitapseverin ziyaret ettiği 38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı sona erdi. Bu yıl da fuarda yerini alan Sarıyer Belediyesi’nin kültür yayınları büyük ilgi gördü.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 2-10 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen 38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı sona erdi. 9 gün boyunca yurt içi ve yurt dışından 800’ün üzerinde yayınevi ile sivil toplum kuruluşunu ağırladığı fuarda Sarıyer Belediyesi de kültür yayınları ile edebiyatseverlerle buluştu. Konuklar tarafından yoğun ilgi gören stant en çok yayını olan belediye standı olarak dikkatleri üzerine çekti. Fuarın son gününde ziyarete gelen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, ünlü yazarlar ve edebiyatseverleri ağırladı.  Ana teması “Edebiyatımızda 50 Kuşağı” olarak belirlenen fuarın bu yılki “Onur Yazarı” olan Adnan Özyalçıner’in de ziyaret ettiği stantta Fakir Baykurt Öykü Yarışması’ndan çıkan öykülerin toplandığı ‘Herkesin Bir Öyküsü Vardır’ kitabı, ‘Yaşar Kemal Sempozyumu ve Sergisi’ kitabı ve ‘Yeşil Martı’ dergisi de yer aldı.

HALİL GENÇ KİTAPLARINI İMZALADI

Belediyeler arasında en çok yayınla dikkatleri üzerine çeken ve çok sayıda ziyaretçiyi misafir eden Sarıyer Belediyesi, fuarda bir de imza günü gerçekleştirdi. Orhan Kemal Öykü Ödülü’ne sahip yazar Halil Genç, cumartesi günü Kızıma Bir Yağmur Bırakmalıyım, Aşk Yakışır İnsana, Heranuş ve Damlalar isimli kitaplarını sevenleri için imzaladı. Aynı gün içerisinde CHP Eski Milletvekili Süleyman Çelebi, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Yazar Fakir Baykurt’un kızı Işık Baykurt, Rıfat Ilgaz’ın oğlu Aydın Ilgaz ve Yazar Ataol Behramoğlu’nun da ziyaret ettiği Sarıyer Belediyesi standı fuar boyunca yoğun ilgi gördü.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)