Skip Navigation Links

Sarıseki’de Düğün Uğur Ağca İle Bir Başka Olur..

İskenderun Sarıseki Mahallesi’nin saygın aileleri Kayar ailesinin evlatları Asım Kibar Kültür Merkezi’nde düzenlenen düğün töreniyle dünya evine gird

Sarıseki’de Düğün Uğur Ağca İle Bir Başka Olur.. Web
TV

Magazin   A+a-

Bölgenin önemli simalarının da katıldığı düğün törenine Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca da katıldı.

Ayşenur-Bekir Kayar çiftinin düğün törenine eşi Zahide Ağca, şirket çalışanları ve siyasi ekibiyle birlikte katılan Uğur Ağca, salona girerken büyük ilgi ve alkışlarla karşılandı.

Uğur Ağca, düğün töreninde milletvekili gibi karşılanırken, halkın kendisine olan sevgisine karşılık verdi ve herkesi tek tek selamlarken, CHp iktidarının kutlama merasiminde gibiydi.

Baba ocağı Sarıseki’de büyük bir sevgi seliyle karşılanan Uğur Ağca, halay çekti ve çiftetelli oynayarak gelin ve damatın mutluluğuna ortak oldu.

Salonda sevenleriyle kucaklaşan ve hayır dualarını alan Uğur Ağca, Ayşenur-Bekir Kayar çiftiyle de sahnede uzun süre çiftetelli oynadı.

Çiftetelli oyunu sırasında davulcular damat Bekir Kayar’ı davulun üzerine çıkarak bir süre oynattı.

Sarıseki eski Belediye Başkanı ve Hatay Büyükşehidr Belediyesi AK Parti’li meclis Üyesi Bülent Özer’in de gecenin ilerleyen saatlerinde katılarak, sahnede Uğur Ağca ile birlikte omuz omuza halay çekti ve çiftetelli oynadı.

Uğur Ağca’nın adaylığının hayırlı olmasını dileyen Bülent Özer,  “adayımız” dedi ve ekledi, “AK Partili olabilirim ama köylüm Uğur Ağca’nın adaylığı gerçekleşirse hiç düşünmem destek veririm” dedi.

 

 

Sarıseki’de Düğün Uğur Ağca İle Bir Başka Olur..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet