SARILAR KAZANMASINI BİLDİ

13. Geleneksel Hendek Kaymakamlık 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası Grup maçları günün ilk karşılaşmasında Fatenil İnşaat ile Sarılar Fındık karşı karşıya geldi.

SARILAR KAZANMASINI BİLDİ


Her iki takımda karşılıklı ataklarla başladıkları karşılaşmada Sarılar Fındık 13. ve 25. Dakikada Sinan Sunman’ın attığı goller ile ilk yarıyı 2-0 önde kapadı.

İkinci yarının başlaması ile birlikte her iki takımda dengeli bir oyun sergiledi.  Karşılaşmanın 42. dakikasında Fatenil İnşaat Selçuk’un golü ile farkı 1’e indirmesine karşılık gecikmedi ve Sarılar Fındık 45. Nuh ile farkı tekrar 2’ye çıkardı.

Mücadeleyi bırakmayan Fatenil İnşaat’ın 48. dakikada kazandığı penaltıyı gole çeviren Fatih Enes İlkay’ın golü sonucu değiştirmeye yetmedi ve karşılaşma Sarılar Fındık’ın 3-2 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Fatenil İnşaat:2

Sarılar:3

Saha: Hendek Orman İşletme

Hakem: Engin Bıçak

Fatenil İnşaat: Osman, Fatih Paslı, Vahdettin, Kenan, Selçuk, Fatih Enes İlkay, Ömer, Yasin, Mustafa, Mehmet, İbrahim, Onur

Antrenör: Fatih Enes İlkay

Sarılar: Yahya, Hamza, Güngör, Erol, Serhat, Mustafa, Celil, Osman, İsmail, Selçuk, Sinan Özoğlu, Nuh, Sinan Sunman, Suat

Antrenör: Sadettin Meraklı

Goller: Dk 13-25 Sinan Sunman, Dk45 Nuh (Sarılar Fındık)Dk 42 Selçuk, Dk 48 Fatih Enes İlkay (Fatenil İnşaat)



Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2017, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184