• Sarıkurt Soruna Kayıtsız Kalmadı
  • Sarıkurt Soruna Kayıtsız Kalmadı
  • Sarıkurt Soruna Kayıtsız Kalmadı
  • Sarıkurt Soruna Kayıtsız Kalmadı
  • Sarıkurt Soruna Kayıtsız Kalmadı
Çorlu Güncel

Sarıkurt Soruna Kayıtsız Kalmadı

  • 27 Ocak 2020
  • 1361 Kez Okundu

Reşadiye Mahallesi Mandıracı Caddesi, 1 Sokakta esnafın yıllardır yaşadığı soruna Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt kayıtsız kalmadı ve esnafın sorununu çözdü.


Mandıracı Caddesi 1. Sokakta kaldırımın üzerine araç park edilmesi sorunuyla yıllarca uğraşan esnaflar sorunlarını geçtiğimiz ay Ahmet Sarıkurt’a anlattı. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt sorunu çözmek için kaldırımın üzerine araç park edilmemesi için Çorlu Belediyesi saksılarından koydu. Hem sokak güzelleşti hem de sorun çözülmüş oldu. Esnaf bu uygulamadan dolayı çok memnun olduğunu ifade etti. 
DÜKKÂNLARIMIZA MÜŞTERİ GİREMİYORDU
Sokakta bulunan dükkânlara müşterilerin araç parkı nedeniyle giremediğini ifade eden esnaf Recep Parlar sorunu gazetemize anlattı: “Mandıracı Caddesi 1. Sokağa daha önceden araç park ediliyordu. Araç park edildiği zaman hem apartmanlarda oturanlar sıkıntı yaşıyordu hemde bizler. Müşteriler araç parkları nedeniyle dükkâna giremiyordu, apartmanlarda hasta olduğu zaman apartmana girip çıkmakta zorlanıyordu. Bu konuda Çorlu Belediye Başkanını ziyaret ettik ve sorunumuzu çözdü” dedi. 
AHMET SARIKURT 1 AY İÇERİSİNDE SORUNUMUZU ÇÖZDÜ 
Mandıracı Caddesi 1. Sokaktaki sorunu sayın Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’a anlattıklarını ifade eden esnaflardan Recep Parlar sorunun 1 ay içerisinde çözüldüğünü ifade etti. Parlar, “Sorunumuzu daha önceki belediye başkanı Ünal Baysan’a da dile getirmiştik o zaman bir çözüm elde edemedik, Ahmet Sarıkurt başkanımıza geçtiğimiz ay bir ziyarette bulunduk. Sorunu anlattık Ahmet Sarıkurt Başkanımız da sorunu bir ay içerisinde halletti kendisine teşekkür ediyoruz” dedi. 
HEM ARAÇ PARKI ÖNLENDİ HEM SOKAK GÜZELLEŞTİ 
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’a sokakta bulunan esnaflar teşekkür etti: “Ahmet Sarıkurt Başkanımız soruna kayıtsız kalmadı, Çorlu Belediyesi saksılarını buraya koydurdu. Hem araç parkını önledi hem de sokağımız güzelleşti. Şimdi dükkanlarımıza müştekiler çok kolay bir şekilde girebiliyor. Apartman sakinleri de evlerine kolaylıkla girip çıkıyor” dedi. 
SOKAK TEK YÖN OLDU 
Gazetemize konuşan esnaflar sokağın tek yön yapılmasından dolayı de memnun olduklarını ifade etti: “Mandıracı Caddesi 1. Sokak daha önce tek yön değildi, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt bu konuyla da ilgilendi ve sokak şu anda tek yön yapıldı. Atatürk Bulvarı’ndan yine gelen araçlar var ama ileriki zamanlarda bu sorunun da çözülmesini bekliyoruz” diye konuştu.
SAADET PARTİSİ’DE ESNAFIN YANINDA OLDU 
Mandıracı Caddesi 1. Sokakta faaliyet yürüten esnafların Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Murat Vakitçi’de yanında oldu. Esnafın sıkıntılarını dinleyen ve her platformda dile getiren Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Murat Vakitçi esnafımızın her zaman yanındayız” diye konuştu. 
İMDAT ŞAHİN