Anasayfa / Güncel / SARIKAYA TUR SEFERLERİNE BAŞLADI

SARIKAYA TUR SEFERLERİNE BAŞLADI

Sarıkay Tur Minibüsçüler Kooperatifi minibüs seferlerine başladı. Sarıkaya Minibüsçüler kooperatifi başkanı Arif Yılmaz gazetemizi ziyaret ederek seferlerin başladığını ifade etti. Başkan Yılmaz Yöre haber gazetesi yazı işleri müdürü Mustafa Tek’e verdiği bilgilerde şunları söyledi. “Sorgun ve Yozgat’a seferlerimiz başlamıştır. Yocun’un durumuna göre araçlarımız her saat başı sefer düzenlemektedir. Bizim Minibüslerimiz 15 kişilik, fakat seyahat kanununa göre sosyal mesafeyi korumak durumundayız. Araçlarımız 15 kişilik olduğundan dolayı ancak yarı kapasite ile holcularımıza hizmet vermekteyiz.  Sarıkay Tur Minibüsçüler Kooperatifi minibüs seferlerine başladı. Sarıkaya Minibüsçüler kooperatifi başkanı Arif Yılmaz gazetemizi ziyaret ederek seferlerin başladığını ifade etti. Başkan Yılmaz Yöre haber gazetesi yazı işleri müdürü Mustafa Tek’e verdiği bilgilerde şunları söyledi.

 

“Sorgun ve Yozgat’a seferlerimiz başlamıştır. Yocun’un durumuna göre araçlarımız her saat başı sefer düzenlemektedir. Bizim Minibüslerimiz 15 kişilik, fakat seyahat kanununa göre sosyal mesafeyi korumak durumundayız. Araçlarımız 15 kişilik olduğundan dolayı ancak yarı kapasite ile holcularımıza hizmet vermekteyiz.  Yani 7 kişilik taşıma kapasitemiz var. Elimizden geldiği kadar araçlarımızı Sorgun ve Yozgat’a sefere gönderiyoruz.  Bizim paket yolcu hizmetimizde var. Vatandaşlarımız istedikleri yeri bizim kooperatif başkanlığına bildirdiklerinde 7 kişi ile istedikleri yere götürebiliriz. Bizim her aracımızda Ulaştırma Bakanlığından aldığımız D2 belgesi var.

Seyahat iznimizde var. Vatandaşlarımız özel araçları ile yolculuk yaptıklarında sıkıntı olabilir ama bizin araçlar D2 belgeli olduğundan sıkıntı çıkmaz.”dedi.  Başkan Arif Yılmaz şöyle devam etti. “Ayrıca bizim araçlarla vatandaşlarımızı geziye de götürebiliriz. Mesela 7 kişi birleşip karadeniz turu yapabilirler. D2 belgemiz olduğundan araçlarımızda 7 kişiyi rahatlıkla seyahat ettirebiliriz.  Sarıkaya Tur Minibüsçüler Kooperatifi başkanı Arif Yılmaz “Gazeteniz aracılığı ile tekrar bütün Sarıkaya’lı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sorgun – Sarıkaya, Sarıkaya – Yozgat seferlerimiz başladı.”dedi. Başkan Yılmaz ayrıca “Bütün Sarıkayalı vatandaşlarımızın  Ramazan bayramını kutluyorum. Devletimiz var olsun. Allah Covit 19 virüsünün etkilerinden bütün halkımızı korusun.”dedi.

Hakkında Mustafa TEK

Ayrıca bakın

ANNELER GÜNÜ PROGRAMI

Sarıkaya Belediye Başkanı Osman Gözan Anneler Günü’nü unutmadı. 10 Mayıs Cuma günü saat 18:00 ve …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.