SARI YUSUF SÜLALESİ BAYRAMDA TOPLANDI

Hendek’te Sarı Yusuf Sülalesinin dört nesli Balbalı Mesire alanında buluşarak hasret giderdi.

SARI YUSUF SÜLALESİ BAYRAMDA TOPLANDI


Lütfiye Köşk mahallesinden olan Sarı Yusuf sülalesi kaynaşma ve dayanışma toplantılarının ilki Balbalı Piknik alanında gerçekleşti.

Sarı Yusuf sülalesinin değerli büyüklerinden Merhum Hacı Ahmet Kavis’in torunlarının bir süre önce sosyal medyada kurduğu Nesilden nesile grubunun organizasyonu ile Balbalı Piknik alanında düzenlenen kaynaşma ve dayanışma toplantısında 4 nesil bir araya geldi.

Sarı Yusuf Sülalesinin büyüklerinden Hacı Ahmet Kavis’in çocukları merhum Osman Kavis, Merhum Ayşe Usanmaz, Hacı Davut Kavis, Merhum Hoca Ekrem Kavis ve Mükerem Kavis Kaya’dan oluşan Kavis ailesinin dört nesli bir araya geldi. 

Kavis ailesinin büyüklerinden Davut Kavis ve Emine Kavis’in rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı toplantıda aile büyüklerinden Mükerrem Kavis Kaya, Rukiye Kavis, Ahmet Sever,Burhan Seyligli iledört nesil kahvaltıda bir araya geldi. Sohbet havasında geçen Kahvaltı sonrası din görevlisi Yusuf Kavis dua yaptı.

Kavis ailesinin büyüklerinden Mükerrem Kavis Kaya “ Akrabaların kaynaşma ve buluşma toplantısında sülalemiz bireyleri ile bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz.Gençlerimiz bu geleneği sürdürerek yıllarca bu toplantıların sürmesini temenni ediyoruz.Allah vefat eden aile büyüklerimize, bireylerimize rahmet etsin. Hayatta olan tüm aile bireylerimize sağlıklı ömürler nasip etsin” ifadelerine yer vererek daha nice yıllar buluşma dileklerini iletti.

Balbalı Piknik alanında kahvaltıda buluşan Sarı Yusuf sülalesi Kavis ailesinin bireyleri bayramlaşarak bol bol sohbet etme imkânı buldu. Çocukların gönüllerince eğlendiği buluşma hep birlikte hatıra fotoğrafının çekilmesi ile tekrar buluşma dileği ile sona erdi.







Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2017, 16:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184