Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Sarı-kırmızılı gece

Sarı-kırmızılı gece

Bandırmalı Galatasaraylıların çifte kupa kutlamasında

Bandırma Galatasaray Taraftarları Derneği, sarı-kırmızılı takımın, 2018-2019 futbol sezonunda kazandığı çifte kupayı kutladı. Bu amaçla düzenlenen gecenin açış konuşmasını yapan dernek başkanı Hakan Yücel, derneklerinin 12 Aralık 2014 tarihinde resmileşerek, Bandırma´ya tabelasını astığını belirterek, ?Kulübümüzün başarılarıyla gurur duyuyor, bunun için biz de elimizden gelen çabayı harcıyoruz? dedi.
Sarı ?kırmızılı takımın, 2018-2019 sezonunda kazandığı 22. Süper Lig Kupası ve 18. Türkiye Kupası´nın sergilenerek büyük ilgi gördüğü gecede, sponsorların yanı sıra onur kurulu üyeleri Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan ve İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran ile derneğin yeni üyelerine plaketler ve kulüp rozetleri verildi. Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz´in görüntülü mesajıyla katıldığı gecede, Yüksek Divan Kurulu Üyesi eski milli kürekçi, işadamı Ali Şermet´in yanı sıra Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, Bandırma Belediyesi eski başkanı Dursun Mirza ve Bandırma Kent Konseyi Başkanı Dr. Murat Ergöz de hazır bulundu.
Sarı- kırmızılı takımın 22. Süper Lig kupasını kazandığı 2018-2019 sezonundaki maçlarının kırılma anlarının video görüntülerinin de ilgi gördüğü gece, müzik ve marşlar eşliğinde sürdü. Geceye, Bandırma derneğinin yanı sıra, Erdek, Gönen ve Biga dernek başkanları da katıldı.
Sarı-kırmızılı kulübe gönül veren taraftarlar, Galatasaray´ın 22. Süper Lig Kupası ve 18. Türkiye Kupası ile anı fotoğrafı çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştılar.
Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Üyesi işadamı Osman Kocaman, Yüksek Divan Kurulu Üyesi Ali Şermet´in plaketini verdi. Gece şampiyonluk pastasının kesimi ile sona erdi.
Bandırma Galatasaray Taraftarları Derneği´nin 121 üyesi bulunuyor.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Sarı kırmızılı gece
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı