Sarı-kırmızı gece

Sarı-kırmızı gece

Erdek´te Ultra Aslan Başkanının da katıldığı gecede ?dördüncü yıldız? kutlandı

 

Erdek Galatasaraylılar Derneği´nin dayanışma gecesi coşkulu geçti. ?Çuğra? bölgesinde, ?Matia Mou Restaurant & Beache Cafe?de gerçekleşen geceye Ultra Aslan Başkanı Veysel Giley, ?Sucu Reis? lakâbıyla tanınan tribün lideri Cahit Mandaş, Ultra Aslan Yurt İçi Koordinatörleri Ulaş Bayam ve Daniş Karakaş, Erdek Belediye Başkanlığını temsilen belediye meclis üyesi Çetin Gül, Erdek Ticaret Odası Meclis Başkanı ve Erdekspor Kulübü 2. Başkanı Haluk Can Turan ile kalabalık bir topluluk katıldı.

/resimler/2015-8/3/0646001713873.jpg

Hasan Ege´nin başkanlığını yaptığı Erdek Galatasaraylılar Derneği´nin dayanışma gecesinde ilk konuşmayı, Ultra Aslan Başkanı Veysel Giley yaptı. Geceye gelişinde fenerler ve havai fişek gösterisiyle karşılanan Giley, Galatasaray denince akla uyum, enerji, kardeşlik ve bağlılığın geldiğine dikkati çekerken, şunları söyledi:

?Galatasaray´ın isminin olduğu her yerde umut vardır. Geçen yıl, Galatasaray´ın, ligi dördüncü, beşinci sırada tamamlayacağını öne sürenler vardı. Ama biz, hiçbir zaman umudumuzu yitirmeyerek, geçen yılı çifte kupayla kapattık. Kulübümüzün birçok kutlamasına katıldım. Ancak bu akşam, burada tribünlerdeki coşkuyu yaşıyoruz. Galatasaray, bundan sonra da çok daha güzel günler yaşatacak.?

/resimler/2015-8/3/0646381714549.jpg

Ardından söz verilen Erdek Ticaret Odası Meclis Başkanı ve Erdekspor Kulübü 2. Başkanı Haluk Can Turan da Galatasaraylı olmaktan mutluluk ve gurur duyduğunu vurgularken, ?Geçen sezon lig şampiyonu olarak dördüncü yıldızı taktık. UEFA Kupası´nı aldığımızda bile dördüncü yıldızı takmak kadar mutluluk duymamıştım. Galatasaray, çok farklı bir kulüp. Bugüne kadar hep ilkleri gerçekleştiriyor. İşte UEFA Kupası ve dördüncü yıldız. Bundan sonra başka bir Türk takımının, UEFA Kupası´nı kaldıracağına inanmıyorum? dedi.

/resimler/2015-8/3/0647312184354.jpg

?Dördüncü yıldız? pastasının kesilmesinin ardından İstanbul´dan gelen Ultra Aslan Başkanı Veysel Giley ve tribün lideri Sucu Reis (Cahit Mandaş), Ultra Aslan Yurt İçi Koordinatörleri Ulaş Bayam ve Daniş Karakaş´a Erdek Galatasaraylılar Derneği tarafından armağanlar verildi.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´nın çelenk gönderdiği gece, coşkulu bir şekilde geçti.

/resimler/2015-8/3/0648157966463.jpg



Anahtar Kelimeler: Sarı kırmızı gece
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false