banner249

Sarayköy’de Başkan Özbaş’a sürpriz karşılama

Vatandaşlar tarafından “Sarayköy’de 40 yıldır yapılmayan hizmetleri 5 yılda gerçekleştiren Başkan”  olarak anlatılan AK Parti Sarayköy Belediyesi Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş, Ahmetli Mahallesi’nde havai fişek gösterileriyle karşılandı. Seçim otobüsünden vatandaşların ”Başkan Özbaş” sloganlarıyla inen Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş, “Şehrimiz için daha çok hayallerimiz var” dedi.

Sarayköy’de Başkan Özbaş’a sürpriz karşılama
banner240

Seçim çalışmasına Ahmetli Mahallesi’nde devam eden AK Parti Sarayköy Belediyesi Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş’ı vatandaşlar mahalle girişinde coşkuyla karşıladı. Başkan Özbaş, seçim otobüsünden iner inmez havai fişek gösterileri yaşandı. Vatandaşlar, Başkan Özbaş’ı miting alanına geçişi sırasında ellerindeki konfetilerle eşlik etti.

Vatandaşlar tarafından sıcak karışlanan Başkan Özbaş’ın miting konuşması ilgiyle dinlendi. 7’den 70’e tüm vatandaşların katıldığı mahalle mitinginde konuşan Başkan Özbaş, 5 yıllık süreci içerisinde Ahmetli Mahallesi’ne yaptığı hizmetleri anlattığı sırada vatandaşlar tarafından sık sık alkışlandı.

100 YILDIR BEKLENEN HİZMET
Sarayköy’de olmaz denilen hayalleri gerçekleştiren, yıllardın hasretle beklenen hizmetlerle vatandaşları buluşturan Başkan Özbaş, “ Bizler bu memleketin evladıyız. Geçmiş zamanlardan gelen özlemleri, hasretleri ve olması gereken hizmetleri çok iyi bildiğimiz için 5 yıl içerisinde ilçemizi üst seviyelere taşıyan, vatandaşlarımızın talep ettiği projeleri hayata geçirdik. Yılların özlemi projeleri gerçekleştirdik. Hatta akıllarda olmayan hizmetleri dahi vatandaşlarımızla buluşturduk. Bir projemiz var. 100 yıllık bir hasretin buluşması olacak. Karakıran-Kabaağaç Sulama Projesi. 5 yıllık hizmet sürecimizde hükümetimizle el ele vererek hayata geçirdiğimiz projemiz ile sulanamayan arazilerimiz suya kavuşacak. Projemizin ilk aşamasında birçok noktamıza su verimi sağlandı. Yapılan işlemler test aşamasından geçtikten sonra sulanamayan arazilerin tamamı suya kavuşacak. Böylece hem çiftçimiz hem de ilçemiz büyük bir katma değer elde edecek” diye konuştu.

30 MART 2014’DE SARAYKÖY’ÜN MAKUS TALİHİ DEĞİŞTİ
Sarayköylü vatandaşlarla arasında 5 yıl boyunca gönül köprüsü kuran Başkan Özbaş’ın yeni projeleri vatandaşlar tarafından pür dikkat dinlendi.  Başkan Özbaş, “ Sarayköylü hemşehrilerimiz 30 Mart 2014 yılında evet mührünü vurduğunda Sarayköy’ün makus talihini değiştirdi. Sarayköy geleceğe güvenle baktı. Göreve geldiğimiz andan itibaren ilçemizin sorunlarını bir yandan çözmeye çalışırken bir yandan da vatandaşlarımıza sunduğumuz sözlerimizi de bir bir yerine getirdik. Vatandaşlarımızın her anında yanlarında olduğumuzu hissetmeleri adına projeler ürettik, yerine getirdik. Gönül Belediyeciliği adına elimizden geleni yapmaya çalıştık. Biz bu şehrin derdiyle dertlendik. Elimizden geldiğince çözmeye çalıştık. Yaptıklarımız ortada. Anımız ak, başımız dik yürüyoruz. Yapacak çok işimiz var. Çünkü şehrimiz için hayallerimiz devam ediyor. Sarayköylü vatandaşlarımızdan 5 yıl önceki 40 yılı düşünmelerini ardından hizmet destanı yazılan 5 yılı düşünerek değerlendirme yapmalarını istiyorum. Siyah ile beyaz gibi her şey ortada. Bizler bundan sonra da aynı heyecan, aynı güç ile bu yürüyüşümüze devam edeceği” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER