WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Santranç turnuvasında SAKEM öğrencileri başarı elde etti

Bu haber 16 Temmuz 2019 - 16:38 'de eklendi ve 3.136 kez görüntülendi.

Karabük geneli ve Safranbolu’da düzenlenen iki ayrı satranç turnuvasında SAKEM Satranç Kursu öğrencileri başarı elde ettiler.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvada Kayra Umut Deniz 1. olurken, Karabük genelinde Özel Açı Dershanesi tarafından düzenlenen turnuvada ise Tunahan Aslan 2.  oldu.

Belediye işleri sebebi ile yarışmaları ziyaret edemediğini ancak bilgi aldığını kaydeden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Evlatlarımızla gurur duyuyorum” dedi.

Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi ( SAKEM ) tarafından verilen yüzlerce kurstan birisi olan satrançta kursiyerlerin başarılı olduklarını görmenin kendilerini ziyadesi ile mutlu ettiğini ifade eden Başkan Köse; “ SAKEM’de her dönem çok sayıda kurs veriyor ve yıl boyunca binlerce kursiyeri ağırlıyoruz. Tabii ki yarınımızın teminatı çocuklarımızı da unutmuyoruz. Onlar için de çeşitli kurslar açıyoruz. Satranç kursu bunlardan bir tanesi. Satranç zevkli bir oyun olduğu kadar zeka gelişiminde de katkı sağlayan bir oyun. Evlatlarımız için bu tür kurslar açmaya devam edeceğiz. Ben bu vesile ile Kayra ve Tunahan’ı bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.