Gündem Suruç'ta AK Partililere silahlı saldırı: 3 ölü, 9 yaralı

Suruç'ta AK Partililere silahlı saldırı: 3 ölü, 9 yaralı

Paylaş
Suruç'ta AK Partililere silahlı saldırı: 3 ölü, 9 yaralı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yıldız ve beraberindekilere terör örgütü PKK tarafından saldırı düzenlendi. Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde seçim çalışmalarını yürüttükleri sırada terör örgütü PKK'lıların saldırısı sonucu AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın ağabeyi hayatını kaybetti, 9 kişi de yaralandı

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde seçim çalışmalarını yürüten AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın da aralarında bulunduğu gruba, terör örgütü PKK'lılar tarafından silahlı saldırı yapıldı.

Haberin Devamı

Suruç ve Şanlıurfa'daki hastanelere sevk edilen yaralılardan milletvekilinin ağabeyi Mehmet Ali Yıldız'ın da arasında olduğu 3 kişi müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

MİLLETVEKİLİNİN KARDEŞİ DE HAYATINI KAYBETTİ

Karşılık verilmesi üzerine çıkan olayda silahla vurulan 9 kişi yaralandı.

Suruç ve Şanlıurfa'daki hastanelere sevk edilen yaralılardan milletvekilinin kardeşi Mehmet Ali Yıldız'ın da arasında olduğu 3 kişi müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

KONTROL SAĞLANDI

Olay yerine sevk edilen polis ekiplerinin müdahalesiyle yatıştırılan kavganın ardından bölgede kontrol sağlandı. Olayın ardından hastanelerin önünde toplanan tarafların yakınları, polis ekiplerince bulundukları yerden uzaklaştırıldı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Vali Abdullah Erin, Suruç'a giderek yaralıların durumuyla ilgili bilgi aldı.

Haberin Devamı

BAKAN DEMİRCAN'DAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ise Sa>AK Partili Yıldız, terör örgütü PKK'nın suikast listesindeydi