Haberler

Aralarında Husumet Bulunan İki Aile Arasında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 6 Yaralı

Güncelleme:

Şanlıurfa'da aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde amca çocukları arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada, Mehmet Bozkurt (40) öldü, 6 kişi yaralandı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kavgada silahla açılan ateş sonucu yaralanan Mehmet Bozkurt (40) olay yerinde hayatını kaybetti.

6 KİŞİ YARALANDI

Yaralanan Halil (68), Yunus (18), İrfan (45), Zübeyde (65) ve Cengiz Bozkurt (32), Zeliha, 112 Acil Servis ekiplerince Birecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Jandarma ekipleri olay yeri ve yaralıların tedavi altına alındığı hastane önünde geniş güvenlik önlemi aldı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Şanlıurfa Birecik 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (6)

KUZEY ATEŞDAĞLI:

Bu urfalılarda zerre akıl yok yok zıttırık aşireti yok bilmem ney ailesi yok arazi yüzünden akrabalarla kovboyculuk oynama ne zaman mağaradan çıkıp medeniyete karışacaksınız bilmiyorum:))

11
6
yanıtYanıtla
karadenizli:

MALESEF YİNE GÜNEYDOĞU YİNE CAHİLLİK HALA DEVAM ETMEKTE YAZIK GİDEN CANLAR OLDU. ÖLÜMLER BİTMİYOR. NE ÖNLEMLER ALINSADA CEHALET DİZBOYU YAZIK ÇOK YAZIK. 2018 DEYİZ. . .

4
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

cahillik başka bişey değil. . .

6
0
yanıtYanıtla
susam:

urfanın giriş çıkışlarını kapatın ve her evi arayın bir ülkeye yetecek silah ve cephane çıkar bunlardan

4
2
yanıtYanıtla
İNSAN OLMAK,:

Ayıp ya Yalan dünya malı için bir hiç yüzünden bu olayları yapanlara , iNSAN CANINA KOYANLARA, kUL HAKI HARAM YİYENLERE LANETLER OLSUN. HAYVANLARIN BİLE SÖZDEN ANLADIĞI MERHAMETLİCE YAŞADIĞI YALAN DÜNYADA . İNSAN OLAMAYANARA, İNSANCA YAŞIYAMIYANLARI ALLAH KAHRETSİN.

4
1
yanıtYanıtla
Birisi:

Genemi Şanlıurfa

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title