Şanlıurfa'da AK Partililere Saldırı 3 Ölü 8 Yaralı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yıldız ve yanındaki partililere kimliği tespit edilemeyen bir grup saldırdı. Saldırı sonucunda 3 kişi hayatını kaybetti 8 kişi yaralandı.

14.06.2018-18:26 - (Son Güncelleme: 14.06.2018-20:03)

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 24 Haziran seçimine yönelik faaliyeti yapan AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın da aralarında olduğu gruba saldırıda düzenlendi.

AK Partililere karşı silahlı saldırı sonucu çıkan olayda 3 kişi hayatını kaybett, 8 kişi ise yaralandı.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, gazetecilere verdiği bilgiye göre, AK Parti milletvekili Yıldız'ın yanındaki partililerle gün içerisinde Suruç ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdiğini ifade etti.

Bu esnada AK Partililerin kimliği henüz tespit edilemeyen bir grubun saldırısına maruz kaldığını belirten Bahattin Yıldız, "Partimizden yaralılar var ancak milletvekilimizde herhangi bir şey yok’’ diye konuştu.

Diğer yandan, bölgede seçim faaliyeti yürüten Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın da saldırıya ilişkin haber alır almaz Suruç'a gittiği, ilçeye çok sayıda takviye polis ve sağlık ekibi sevk edildiği bilgisine ulaşıldı.

UÇAK AMBULANS GÖNDERİLDİ

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ise Samsun'da basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Suruç’ta AK Parti'lilere karşı bir saldırı olduğu bilgisinin kendisine geldiğini belirti.

Milletvekili adayı arkadaşlarına bir saldırı yapıldığını ifade eden Bakan Demircan, "Yaralılar var. İlk müdahale yapıldı, gerekli müdahaleler yapılıyor. Bölgede uçak ambulansa ihtiyaç vardı, gönderdik. Bilgiler geldikçe paylaşacağız’’ şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal