Şanlıurfa polisinden dev sosyal medya operasyonu

Sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK lehine propaganda yaptıkları belirlenen 33 kişiye yönelik operasyon düzenlendi.

GİRİŞ 21.01.2017 11:35 GÜNCELLEME 21.01.2017 11:37
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

ŞanşıurfaEmniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube müdürlüğü ve Siber Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri sosyal medyadan terör propagandası yapanlara yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi.

SAHTE HESAPLAR ÜZERİNDEN YAPTILAR AMA POLİS YAKALADI

Sosyal medyada sahte ve gizli hesaplar üzerinden terör örgütü PKK/KCK lehine propaganda yapan 33 kişi polisin özel çalışması sonra gerçek isimleri ve adresleri tespit edilerek gözaltına alındı.

Silahlı terör örgütünü öven Türkiye Cumhuriyeti Anayasasını alenen aşağılayan, halkı ayaklanmaya teşvik eden, Cumhurbaşkanına hakaret eden içerikleri paylaşan bu şahısların yapılan sorguları neticesi adliye ye sevk edildi.
 
27 KİŞİ TUTUKLANDI
Gözlatına alınan 33 kişiden 27'si tutuklanarak cezaevine gönderilirken 3 kişi hakkında adli kontrol kararı verildi. 3 kişinin ise sorgusu halen devam ediyor.

YORUMLAR 31
  • liceli 7 yıl önce Şikayet Et
    Aç susuz zindanlara atın ki geride kalanlar ibret alsınlar
    Cevapla
  • can 7 yıl önce Şikayet Et
    bide şu kredi kartı dolandırıcılarını yakalasanız diyorum onlarında bunlardan aşağı kalır yanı yok her taraftalar.
    Cevapla
  • Vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu kardeşim işte. Dünyanın hiçbir yerinde böyle ülkesine, devletine, hükümetine, milletine, halkına hakareti demokratik hak sayan Soysuzlar sürüsü yoktur. Bunların ağbabalari almanya bile şaşırdı. Bak nasıl oldu. Kanun böyle olur. Kanun kanundur. Elinize sağlık kardeşim kolluk güçleri.
    Cevapla
  • kenan onur 7 yıl önce Şikayet Et
    RİSKLİ unsurlar SERBEST bırakılırsa BOMBA PATLADIKTAN insanlar öldükten sonra TOPLAMAK yerine SUÇU işlemeden yakalamak gerekiyor
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Keşke çatışmaya girselerdi ölselerdi şimdi 3-5 hafta veya ayda çıkarlar yasal boşluk malum ve daha bir hınçla saldırırlar asker ve polisimize bu yasalarla 35-40 yıl da bitmedi ve İnanın bu kafayla terör bitmez adamlar devletten korkmuyor lar ki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son yapılan anket ortaya çıktı! CHP iktidar olur mu?
Kredi notu kararı sonrası çarpıcı yorum: Türkiye tehlikeyi atlattı