ŞANLI SAMSUNSPOR 55 YAŞINDA

ŞANLI SAMSUNSPOR 55 YAŞINDA

30 Haziran 1965 yılında kurulan Samsunspor dün resmen 55. Yaşına adım attı.. Şanlı 55 yıllık tarihi ile Samsunspor ter temiz bir maziye sahiptir...Bu duygu ve düşüncelerle 55 yılldır takip ettiğim yüce Samsunsporun tıpkı...

30 Haziran 1965 yılında kurulan Samsunspor dün resmen 55. Yaşına adım attı.. Şanlı 55 yıllık tarihi ile Samsunspor ter temiz bir maziye sahiptir...

Bu duygu ve düşüncelerle 55 yılldır takip ettiğim yüce Samsunsporun tıpkı mazisi gibi nice 55 yıl daha yaşamasını temenni ediyorum.. 65 yılından bu yana bir çok başarılara imza atan Samsunsporun bundan sonraki yıllar da önü açık..

Liglerin tescil edilmesi ile ilgili 2. ve 3. Lig kulüpleri TFF ye liglerin oynanamaması konusunda fikir bilgisini vardıklarını söylediğini ve Türkiye Futbol Federasyona yetki verdiği belirtildi. TFFnin ise nihayi kararını bu hafta açıklayacağı bilgilerini aldım..

Artık bu ligi unutup 1.lige odaklanmalıyız.. Samsunspor ne yaptığını bile Başkanı, Yönetimi ve Teknik heyeti ile disiplini elden bırakmayarak ayağını yere sağlam basam bir kulüp hüviyetinde.. Yüce Samsunspor taraftarlarınada ayrı bir parantez açıklamak istiyorum..

Dün akşam 20.55 de Samsunspor taraftarları evlerinin balkonlarında meşale şov yaparak takımlarının 55. Yılını coşkuyla yaşadılar.. Allah bu güzel günleri bir ömür Samsun halkına ve Samsunspor taraftarlarına daima yaşatsın.. Samsunspor camiası her şeyin en iyisine layıktır..

Kırmızı beyazlı sevdam şanlı Samsunsporun 55.yılını en içten dileklerimle kutluyorum.. Nice beraber 55 yıllara.. HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.