Mesut Aydın önceki gün Berberler ve Kuaförler Odası çin adaylığını açıklamıştı. Aydın açıklama yaparken mevcut Başkan Hayri Köksal’ı hedef alarak, “33 yılın getirdiği Metal yorgunluk var” dedi. Aydın’a cevap veren Başkan Köksal ise, “Arkadaşlarımız adaylığını açıklarken illa ki bir şeyler söylemeleri gerekiyor, bu arkadaşımız da böyle bir şey seçmiş” ifadelerini kullandı.

Sorunları Bizzat Çözdüm

Sözlerine şöyle devam eden Köksaş, “Ben yorulduğumu anlayacak, başkanlığı da zamanı geldiğinde bırakacak zamanı bilirim, ancak bu zaman o zaman değil. Yıllarca üyelerime hizmet ettim, ne sorun varsa da gidip bizzat ben çözdüm. Metal yorgunluğum olup olmadığını üyelerimiz seçimde gösterecektir” şeklinde konuştu.

Beni En İyi Onlar Bilir

Üyelerinin tam desteğini aldığını ifade eden Aydın, “35 yıllık bir geçmişimiz var. Önemli işlere imza attığımızı düşünüyorum, atmaya da Allah’ın izniyle devam edeceğim. Bizim tek amacımız üyelerimizin berberlerimizin sorunlarına cevap verebilmek. Yıllarca da bunu yaptık. Üyelerimiz bizi bilir, nasıl çalıştığımızı nasıl koşturduğumu en iyi onlar bilir” ifadelerini kullandı. 
 
Editör: TE Bilisim