Sandıklı Belediyesine olan vergi borçlarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin Vergi Affı Kanunu Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre, 6736 sayılı yasaya istinaden 30/06/2016 tarihinden önceki Emlak, Çevre Temizlik, İlan, Reklam ve Su borçları'nın faizleri vergi affı kapsamına alındı.

 

SON BAŞVURU 31 EKİM

 

Aftan yararlanmak isteyen hemşerilerimiz Sandıklı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'ne müracaat etmeleri gerekiyor. Yapılandırılan borçlar tercihe göre peşin veya taksitler halinde ödenebilecek. Peşin ödemeler, ilk taksit ödeme süresinin son günü olan 30 Kasım 2016 tarihine kadar yapılacak. Peşin ödemelerde yapılandırılan borçlara herhangi bir kat sayı uygulanmayacak olup borçların faizlerinde büyük indirim uygulanacak. Bu kapsamda aftan yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın son başvuru tarihi olan 31 Ekim Pazartesi gününe kadar başvuru yapmaları gerekiyor.

 

BORÇLUYA 18 TAKSİT İMKANI

 

Yapılandırılan borçların taksitle ödenmek istenmesi halinde, başvuru sırasında 6, 9, 12 veya 18 eşit taksitte ödeme seçeneklerinden biri seçilebilecek ve ilk taksit 30 Kasım 2016 tarihi mesai bitimine kadar, kalan taksitler ise 2 şer aylık dönemler halinde ödenebilecek.