Şimdiye kadar Kevser Mahallesi, Hisar Mahallesi, Cuma Mahallesi, İstasyon Mahallesi, Çakır Mahallelerinde yapmış olduğu programlar dolu dolu gerçekleşti. Yaklaşık olarak 10.000 vatandaş ile beraber gerçekleştirmiş olduğu  programlar aynı hız ve kalitede devam edecek.

 

İftar programlara Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, bizzat katılarak halkla ile kısa sohbetler ediyor, istek, arzu ve temennilerini dinleyen Belediye Başkanı  burada mahalle sakinleri ile birlikte oruçlarını açarak yapılan duaya hep beraber amin diyorlar.

 

İftar yemeğinin akabinde vatandaşlara Osmanlı Şerbeti ve macunu, patlamış mısır, bardak mısır, pamuk şeker, çay, şerbet, meyve suyu ikramları  oluyor. İkramlardan sonra sahne çıkan semazen gösterileri ve aşuk ile maşuk ekiplerinin gösterileri vatandaşlar ve çocuklar tarafından ilgi ile takip ediliyor.

 

Son olarak programımıza katılan bayanlarımıza ve çocuklarımıza Belediye Başkanımız tarafından hazırlatılan hediyeler Sandıklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde görevli personeller tarafından dağıtılıyor.

 

Ramazan ayı iftarlarımızın bir sonraki durağında yarın (13.06.2017) Salı günü Çay Mahallesi sakinleri ile bululacağız.