Aşure ikramına Sandıklı İlçe Müftüsü Davut Çalışkan, Sandıklı Belediyesi meclis üyeleri, daire amirleri, personeller, öğrenciler, diğer kurum çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlçe Müftüsü Davut Çalışkan’ın duası ile başlayan etkinlik, ilahiler eşliğinde dağıtılan aşure ile son buldu.

 

Muharrem ayının herkes için mübarek ve bereketli bir ay olduğuna dikkat çeken Başkan Mustafa Çöl; “Muharrem ayı, paylaşma, dayanışma ve kaynaşma ayı’dır. Bu ayın güzelliklerini bir arada yaşatabilmek için vatandaşlarımıza Muharrem ayı’nın en güzel sembollerinden biri olan aşure ikramında bulunduk. Bu vesileyle; tüm hemşerilerimizin, milletimizin ve İslam Alemi’nin Muharrem ayı’nı tebrik ediyor, aşurenin birlik ve beraberliğimize vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

 

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği aşure dağıtımı programında aşure kazanları kısa sürede tükendi. Sandıklı Belediyesi tarafından düzenlenen aşure dağıtım etkinliğinden duydukları memnuniyetini dile getiren vatandaşlarımız, emeği geçen herkese teşekkür ettiler.