Öne Çıkanlar çekmeköy de hırsızlık Ümraniye Firma Rehberi Şehidi Çekmeköy CHPnin güçlü aday adayı Seyfettin Yıldırım adaylık müracaatını yaptı Çekmeköy de G5 selülit masajı

Bu haber kez okundu.

Sancaktepe'de otomobil hırsızlığı yapan 2 şüpheli tutuklandı

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri, çalıntı ve çenç otoların ele geçirilmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Ekipler, Sarıgazi Mahallesi Eski Ankara Caddesi'nde yol kontrol noktasında yaptıkları denetimler sırasında, seyir halindeki bir çekici aracın, 18 Haziran'da H.B.'nin şikayette bulunduğu kendisine ait otomobilin çalınması olayına karıştığını tespit etti.

Üzerinde yine çalıntı, plakası bulunmayan bir kamyonetin bulunduğu seyir halindeki çekici aracı takibe alan ekipler, aracın, Sultanbeyli Akşemsettin Mahallesi Fatih Bulvarı'nda bir hurda dükkanına girdiğini belirledi.Ekipler burada kamyonetin de S.A.'nın şikayette bulunduğu, 20 Haziran'da Sancaktepe Polis Merkezi Amirliği idaresinden çalındığını belirledi.

Çekicinin sürücüsünün verdiği bilgiler doğrultusunda ekipler, araçları çalan Mahmut K. ve Sercan T. ile bu araçları parçalayan Ş.Ö., Y.Ö. ve R.B'yi gözaltına aldı.Şüphelilerden Ş.Ö.,Y.Ö. ve R.B. emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, Mahmut K. ve Sercan T. tutuklandı.

Habertürk

Anahtar Kelimeler:
OtomobilSancaktepeHırsız
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.