Öne Çıkanlar anneler günü Merhamet Ve Adalet Yarışması Gazi Çekmeköy Ak Partide; Kılıçlar Çekiliyor mu? 2019 yerel seçimlerinde aday adayları kimler ? Çekmeköy Tapu Müdür gitti meydan ayakçılara kaldı

Bu haber kez okundu.

Sancaktepe'de babasının kaçırdığı çocuk annesine teslim edildi

Sancaktepe'de Remzi K, 5 yaşındaki oğlunu annesinin gözü önünde kaçırdı. Kendisini engellemeye çalışan eski eşi Serpil Uzer'i araba ile sürükleyen Remzi K., bu sabah polise teslim oldu. Minik Doğukan da annesine teslim edildi. 

Çocuğuna sarılarak hasret gideren anne Serpil Uzer "Şükür sağlıklı sıhhatli kavuştum. Rabbim'e şükürler olsun, herkese teşekkür ederim. Doğukan'ım yanımda. Bu mübarek aylarda bayram öncesi benden mutlusu yok" diye konuştu. 

Devletten yardım isteyen gözü yaşlı anne, "Lütfen bize sahip çıksınlar. Bizden uzak dursun. 5 yıldır ben bıktım. Nasıl oluyor bilmiyorum. Beni bu hale getiren iki gündür canımı yakan bir insan baba olamaz. Şikayetçiyim, sonuna kadar gereği yapılsın. Bu saatten sonra canımı yakmasın. Başka bir şey istemiyorum. Devletimiz sahip çıksın artık canımı yakmasın. Uzak dursun bizden çocuklarımdan" ifadelerini kullandı. 

Annesine kavuşmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen minik Doğukan da anneannesine sarılarak hasret giderdi. 

 Çocuğu ile birlikte polise teslim olan Remzi K., Sancaktepe Asayiş Büro Amirliğinde gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilen Remzi K., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
isimsiz 6 yıl önce

Kimse ah vah etmesin. Boşanmalar sonrası kadınlar çocukları babalara göstermemek için elinden geleni yapar, çocukları babalarına karşı doldurur. Onun ne kadar evladı ise babanın ondan daha fazla evladıdır. Bu olayı araştırın o adamı bulun sorun çocuğunu kesinlikle rahat göremiyordur. Her türlü iddiasına da varım.

Avatar
İsimsiz 6 yıl önce

Görmek isteyen bir baba hasta bir çocuğunu kaçırmaz devlet kanalı ile görür hem tehdit edip oldurucem deyip ki ülkemizde kadın ölümleri böyle olurken sonrada ben göremedim kaçırdım diye bir yalanın altına sığınmasın kimse rabbimin adaleti tokadı öyle büyük ki adalet yerini bulur o adam cezasını bulur elbet