Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Sancaktepe’de 71 hak sahibi tapusuna kavuştu-İstanbul haberleri

Sancaktepe’de 71 hak sahibine tapuları düzenlenen törenle teslim edildi. Törene katılan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Komşularımız, İnşallah en kısa içerisinde depreme dayanıklı binalarda, daha konforlu binalarda oturma şansını yakalamış olurlar” dedi.

Sancaktepe Prof. Dr. Necmettin Erbakan Külliyesi’nde 71 hak sahiplerine verilmek üzere Tapu Dağıtım Töreni gerçekleştirildi. Düzenlenen törene Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, AK Parti Sancaktepe İlçe Adil Kandemir ve tapu sahibi çok sayıda vatandaş katıldı. Hak sahipleri isimlerinin okunmasıyla sahneye çıktı ve tapuları Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem tarafından teslim edildi.

“Depreme dayanıklı binalarda oturma şansını yakalamış olacaklar”

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Yeni tapusunu alan komşularımız bir yandan mülkünün sahibi, tapu sahibi oldular. Ama diğer yandan tapuları olmadığı için imar haklarından istifade edemiyorlardı. Şimdi tapusunu alan komşular genelde eski yapılarda ikamet ettikleri için depreme dayanıksız binalardı. İnşallah en kısa içerisinde de depreme dayanıklı binalarda, daha konforlu binalarda oturma şansını, fırsatını yakalamış olurlar” şeklinde konuştu.

“30 yıldır bekliyorum”Tapusunu alan vatandaşlardan biri, “Mutluyuz, sevinçliyiz. Yıllardır bunu bekledik. 30 yıldır bekliyorum ben. Yenidoğan’a ilk gelenlerden birisiyim. Allah herkese nasip etsin. Çocuklarımıza bırakacağız bu emaneti” dedi.
Tapusunu alan diğer vatandaşlar da yıllardır beklediklerini ve çok mutlu olduklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.