Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Sancaktepede 400 sağlık çalışanı annenin adına Sahra Hastanesine fidan dikildi

Sancaktepe Belediyesi, Anneler Günü’ne özel sağlıkçı anneler için özel bir etkinlik düzenledi. Korona virüs tedbirlerinin alındığı etkinlikte hizmete girecek olan Sahra Hastanesi’nin bulunduğu alana KOVİD-19 ile mücadelesinde büyük fedakarlıklar gösteren Prof.Dr.İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin 400 sağlık çalışanı annenin isminin verildiği fidan dikildi.

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü Şehit Prof.Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bahçesinde sağlık çalışanı annelere isimlerine ait dikilen fidanların sertifikaları takdim ederek sağlık çalışanı annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Program, korona virüse yönelik alınan tedbirler ve sağlık çalışanlarının yoğun iş temposu nedeniyle sembolik olarak 5 sağlık çalışanı annenin katılımı ile gerçekleştirildi.

Konuyla ilgili bilgi veren Ssncaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, "Bugün Anneler günü biz de bugün çok zorlukla geçirmiş, çocuklarından ayrı geçirmiş, evlerine gidememiş sağlık çalışanı annelerimize hediye vermek istedik. Sonra biz de bu hediyenin kalıcı olmasını istedik. Sahra Hastenimizin bahçesine her bir sağlık çalışanı annemiz için birer fidan dikti ve isimlerini verdik" dedi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.